Idei de torturi personalizate pentru ziua de naștere a copiilor

Idei de torturi personalizate pentru ziua de naștere a copiilorCopiii merită torturi personalizate pentru ziua lor de naştere, astfel încât să se simtă extrem de apreciaţi de către cei din jurul lor. De altfel, un tort personalizat poate reprezenta şi o modalitate de a îi dovedi copilului că îl cunoşti îndeajuns de bine, astfel încât să îi poţi oferi cea mai savuroasa surpriză.

De altfel, în cazul părinţilor, cofetarii care prepara cele mai apetisante deserturi au pus la dispoziţie numeroase opțiuni de teme, modele și arome, astfel încât să poţi comanda torturi personalizate. Totodată, cofetarii sunt deschişi către noile idei ale consumatorilor, aşadar vei putea aduce modele complet noi, faţă de cele listate în meniuri, iar aceştia vor fi extrem de bucuroşi să le realizează. Aşadar, vei putea transforma tortul de vis al copilului tău în realitate!

În acest articol vom prezenta câteva dintre torturile noastre preferate, precum şi teme care pot face orice copil fericit. Fie că intenționezi să faci singur un tort, fie că doreşti să apelezi la serviciile unei cofetarii, iată câteva teme populare pentru decoraţiunile de tort!

  1. Animale

Torturile care au ca şi decoraţiuni animăluţe realizate din pasta de zahăr sunt întotdeauna un succes pentru zilele de naștere ale copiilor şi chiar ale adulţilor. Design-ul se poate baza pe un personaj din desenele animate, un animal preferat sau chiar animalul de companie al familiei.

Uneori tortul în sine este făcut să arate ca o față de animal, iar alteori vor fi poziţionate deasupra animale fondante sculptate 3D. Poţi alege orice tip de decoraţiune care ţi se pare interesantă, indiferent dacă este 2D sau 3D.

Câteva dintre cele mai populare design-uri pentru tort au fost: unicornii, pisicile, broscuţele, vulpile, precum şi alte animale din pădure.

  1. Hobby-uri

Fiecare copil este unic în felul său, iar tortul pentru ziua lor de naştere ar trebui să fie conceput astfel încât să se asemene personalităţii sale. Indiferent de hobby-ul copilului tău, cu siguranţă cofetarii vor putea realiza un design special, astfel încât să încorporeze toate elementele care îl atrag pe cel mic.

Chiar ai putea opta atât pentru un design 2D (un tort care se aseamănă cu o minge de fotbal), sau chiar un design 3D (care să aibă numeroase decoraţii sculptate din pasta de zahăr). Temele sunt variate, iar de cele mai multe ori copiii vor jocuri inspirate din: jocuri video, emoticoane, obiecte sportive, instrumente, iar lista poate continuă! Anumite tipuri de design se concentrează asupra unei teme specifice, în timp ce altele combină multe idei diferite într-una singură.

  1. Filme, cărți și emisiuni TV

Cofetarii pot realiza şi torturi care au desgn-uri inspirate din filmele, cărțile și emisiunile de televiziune preferate ale copiilor. Acestea pot avea ca şi tema personaje din cărţile pentru copii, personaje din desene animate, super-eroi, precum și prințese Disney. Cu siguranţă copilul tău va fi extrem de bucuros să observa că lumea fantastică a filmelor şi cărţilor se afla chiar sub privirea să.

  1. Ornamente care imita alte tipuri de mâncare

Dacă ai navigat pe reţele de socializare ai putu observa că multe persoane prefera deşerturile sub forma altor tipuri de mâncare. Aşadar, feed-urile sunt pline preparate delicioase care se aseamănă cu tacos, dar de fapt este o prăjitură. Acest lucru poate fi o provocare pentru cofetarii care vor încerca să prepare  mâncarea preferată cu un aspect total diferit faţă de ceea ce este în realitate.

Chiar ai putea opta pentru un tort care are ornamente interesante, cum ar fi o cutie cu cartofi prăjiţi realizată din pasta de zahăr. Torturile pot fi acoperite cu bomboane sau chiar sculptate sub forma mâncării preferate a copilului tău. Care este felul de mâncare preferat a micuţului tău?! Gândește-te cât de minunat ar fi să îl transformi într-un tort!

Torturile care au tematică alimentară nu sunt doar pentru copii, ci sunt perfecte pentru zilele de naștere ale adulților, precum şi pentru diverse alte evenimente!

  1. Arome

Uneori, copiii (sau adulții) îşi doresc un tort care să aibă gustul unui candy bar! De la untul de arahide, M & Ms și Reese la cookie-urile Oreo și Heath Bars, orice bomboană sau cookie poate fi o decoraţiune excelentă pentru tort. De altfel, aii putea alege orice, inclusiv arome de cupcake sau cake pop pentru a fi transformate într-o glazură gustoasă! Indiferent de decorațiuni, interiorul poate fi cea mai atractivă parte a tortului! În funcţie de gusturile personale, ai putea alege unul să două straturi de cremă care au aceeaşi aroma sau arome şi structuri diferite.

Dacă ai idei noi de creme şi combinaţii apetisante, le-ai putea comunica chiar cofetarului. Cu siguranţă acesta te va ajuta să alegi ce este mai bun! În cazul în care nu ştii ce creme poţi combina astfel încât să obţii un desert delicios, ai putea accesa un meniu virtual, unde cele mai bune torturi sunt făcute conform cărţilor de bucate.

Lasă un răspuns

Te-ar mai putea interesa...

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.