Site-ul nostru folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți și personaliza experiența dvs. și pentru a afișa reclame (dacă există). Site-ul nostru poate include și cookie-uri de la terțe părți, cum ar fi Google Adsense, Google Analytics, Youtube. Utilizând site-ul, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Am actualizat Politica noastră de Confidențialitate. Vă rugăm să faceți clic pe buton pentru a verifica Politica noastră de Confidențialitate

Briose proteice cu banane, fara zahar si fara gluten

Aceste briose cu banane sunt un plus excelent la cutia ta cu pachetul de pranz sau ceva ce poti incropi repede atunci cand prietenii tai vin in vizita la ceaiul de dupa amiaza.

Briosele cu banane nu contin gluten, nu contin zahar si au un continut mare de proteine. Din fericire, asta nu inseamna si o lipsa de aroma sau texturi ciudate. In plus, au trecut testul de gust al celor mai pretentiosi degustatori – copiii! Asa ca in mod cert vor ajunge si pe lista ta de produse “de repetat”, pentru ca reteta este una ideala pentru intreaga familie! Briosele proteice cu banana sunt o gustare foarte hranitoare si are avantajul continutului generos de fibre.
Incearca-le, gasesti reteta mai jos!

Timp de preparare: 5 minute
Timp de gatire: 15 minute
Timp total de pregatire: 20 minute
Portii: 10

Ingrediente

  •  O jumatate de ceasca de faina de cocos
  •  Un sfert de ceasca de pudra proteica din zer cu aroma de vanilie
  •  Un sfert de ceasca de migdale maruntite
  •  Un sfert de ceasca de Stevia (sau Natvia)
  •  1 lingurita de praf de copt
  •  1 lingurita de scortisoara
  •  1 sfert de lingurita de nucsoara
  •  1 sfert de lingurita de ghimbir macinat
  •  1 lingurita de coji de psyllium
  •  3 banane medii
  •  3 oua
  •  O treime de pahar de iaurt grecesc
  •  O lingurita de pasta de vanilie
  •  2 linguri de lapte de migdale neindulcit

Mod de preparare

Preincalzeste cuptorul la 180 de grade. Aseaza in tava de briose forme din hartie si lasa apoi tava deoparte, pana pregatesti compozitia.

Pune toate ingredientele uscate intr-un castron mare si amesteca-le. Separat, intr-un castron mai mic, zdrobeste bananele si amesteca bine toate celelalte ingrediente umede.

Pune ingredientele umede peste cele uscate si amesteca pana se combina perfect.

Distribuie amestecul in mod egal in formele de hartie si orneaza cu fulgi de migdale.

Lasa briosele la cuptor pentru 13-15 minute, sau pana cand la testul cu scobitoarea aceasta iese curata din briosa.

Sursa: https://eatprayworkout.com/banana-bread-muffins-high-protein-sugar-free-gluten-free/

Lasă un răspuns

Te-ar mai putea interesa...

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.