De ce sa iti amanetezi masina?

De ce sa iti amanetezi masina?Atunci cand ai nevoie de bani urgent dar nu vrei sa apelezi la un credit bancar, exista posibilitatea de imprumuta o suma de bani fumusica daca apelezi la o casa de amanet masini. Pentru detalii intra pe amanet de masini in Bucuresti cu super conditii.

Masini: Argumente despre amanetarea unei masini. Ce ar trebui sa iei in considerare inainte de a face acest lucru?

Casele de amanet reprezinta o mare oportunitate de finantare pentru toata lumea, dar implica si o responsabilitate. Mai jos, explicam avantajele amanetarii masinii tale.

Bani rapizi

Cel mai puternic argument in favoarea amanetarii masinii tale este ca accesezi numerar rapid si usor. Dupa efectuarea unui calcul online al imprumutului, trebuie sa aranjezi o programare la sucursala. La sosirea la magazin, prezinta actele autoturismului si alte documente de baza. Un evaluator este responsabil de evaluarea masinii tale., care nu trebuie sa fie mai veche de 10 ani; si daca totul este in ordine, vei avea un raspuns imediat sau in mai putin de 48 de ore, in functie de tipul de imprumut pe care il alegi.

Fara verificarea creditului

Cand mergi la o banca in cautarea unui imprumut sau a unui card de credit, agentul efectueaza imediat o verificare a antecedentelor. Motivul este ca trebuie sa confirmi ca ai un istoric favorabil al platilor. Din acelasi motiv, procesul de aprobare dureaza adesea mai mult decat ar trebui.

In casele de amanet, intre timp, nu exista astfel de controale de credit. Cand iei masina, aceasta este evaluata si apoi plata imprumutului este pur si simplu convenita intr-o anumita perioada de timp. Daca nu rambursezi imprumutul inapoi, istoricul tau de credit nu este afectat.

Investeste in afacerea ta

Un alt avantaj al amanetarii unei masini este ca poti obtine noi modalitati de finantare a proiectelor tale. De exemplu, daca te gandesti sa iti extinzi afacerea sau sa cumperi ceva din cauza cererii ridicate, vei avea lichiditati pentru a atinge obiectivul si, astfel, investesti in activitati care vor avea cu siguranta randamentul asteptat.

Cand poti amaneta masina ta?

In cazuri multiple, cand apare ceva neprevazut si ai nevoie urgent de o suma de bani, dar nu vrei totusi sa apelezi la banci sau la alte institutii financiare pentru a imprumuta bani.

Un alt avantaj al amanetarii masinii este ca pe toata perioada cat masina ramane ca si gaj, aceasta este protejata si o vei ridica asa cum ai lasat-o, fara urme de uzura in plus… practic masina ta, ia o pauza de la utilizare pe cat timp imprumuti tu suma de bani in schimbul acesteia.

De ce sa apelezi la un amanet?

Pentru ca totul se desfasoara absolut legal si pentru ca banii ii vei primi rapid, fara prea multe batai de cap. Masina este verificata si in functie de starea acesteia, se poate stabili si suma ce poate fi imprumutata. De regula, masinile mai noi, sunt acceptate cu o mai mare usurinta decat cele cu un model mai vechi.

A preda o masina unui centru de amanet nu inseamna ca o vinzi, ci doar o imprumuti contra unei sume de bani, ceea ce inseamna ca la sfarsitul perioadei din contract, masina va reveni in posesia ta fara nici o problema.

Cati bani poti imprumuta?

Asa cum este mentionat mai sus, suma imprumutata depinde de modelul masinii, de anul fabricatiei dar si de starea ei atat exterior cat si la interior. O masina ingrijita, desi are un an de fabricatie mai vechi, poate aduce un imprumut de la amanet substantial.

Este sigura aceasta procedura?

Absolut. Nu exista nici o neregula cu aceasta procedura. In contract se vor trece toti termenii si taxele ce trebuiesc achitate la final, fara taxe ascunse.

Cat dureaza?

In functie de cat timp vrei la dispozitie pentru a inapoia banii imprumutati, se stabilesc si termenele de restituire a banilor. De regula poti opta intre 30 zile si 60zile etc…

Ce acte ai nevoie pentru a amaneta masina?

Daca esti interesat sa amanetezi masina personala, citeste detalii pe autokredit.ro si afla singur tot ceea ce ai nevoie.

Important este ca tu sa fii proprietarul masinii, sa nu existe avarii serioase ale masinii si sa fie intr-o stare cat mai buna, sa functioneze corect.

Un amanet auto poate fi solutia ideala daca ai nevoie de bani pentru a rezolva o problema urgenta, fara sa fi nevoit sa faci un credit de nevoi personale sau sa te incurci cu hartii pe la banci..

Ideal ar fi sa pastrezi masina personala in stare buna, sa o duci periodic la service atunci cand e nevoie de asta, sa o ingrijesti corespunzator pentru ca, nu se stie cand vei avea nevoie sa o amanetezi sau sa o vinzi si acest lucru, poate urca pretul unei masini. Evident ca o masina ingrijita va castiga mai multa valoare decat una care arata deteriorata peste masura, chiar daca anii de fabricatie sunt apropiati…

Lasă un răspuns

Te-ar mai putea interesa...

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.