De ce să alegi verighete aur simple, care sunt simbolul iubirii pure și durabile

Verigheta din aur este o piesă esențială a bijuteriilor de nuntă. Deși unele persoane aleg alte metale prețioase, verigheta aur simpla este de departe cea mai populară. Acest lucru poate fi explicat prin mai multe caracteristici ale unei verighete aur simple. În primul rând, caracterul său rezistent la rugină, un simbol al durabilității cuplului. În al doilea rând, prețiozitatea sa, un simbol al importanței cuplului pentru mire și mireasă. 

Verigheta din aur este o bijuterie eminamente simbolică, pe care mirii o schimbă în cadrul ceremoniei. Verigheta de aur este, de asemenea, o bijuterie care poate fi văzută de toată lumea și pe care, în general, mirii o poartă tot timpul. 

Alegerea unei verighete din aur nu este o sarcină ușoară, mai ales dacă eziți între aurul și aurul alb. În cele ce urmează îți vom spune de ce să alegi verighete aur simple.

Verigheta: un obiect etern, simbolul iubirii pure și durabile

Alegerea unei verighete nu este o sarcină ușoară. În primul și în primul rând va trebui să alegi metalul prețios din care este compusă verigheta și mai apoi diametrul și grosimea potrivite. Verigheta trebuie să se potrivească degetului fără să îl strângă prea tare sau să fie prea lată. 

În general, verigheta se asortează cu inelul de logodnă dar acest lucru nu este obligatoriu. A ști cum să alegi o verighetă din aur este, într-un fel, o mărturie a caracterului infailibil al iubirii voastre. 

Chiar dacă pare că aurul a fost dat la o parte, numeroase cupluri îl preferă pentru verighete. Acesta nu provoacă alergii și nu pare să se deterioreze odată cu trecerea timpului. În plus, este mereu alegerea potrivită pentru persoanele care preferă bijuteriile simple și clasice.

 

Verigheta: simbolul unei ceremonii care leagă doi oameni care se iubesc

Nu te poți întreba de ce să alegi verighete aur simpl fără să iei în considerare această dimensiune extrem de specială. Verigheta este așezată pe degetul persoanei iubite chiar și la cea mai simplă ceremonie de căsătorie. 

Peste ani, când o vor vedea, cei doi soți își vor aminti fiecare moment al acestei sărbători, a unei iubiri în devenire. Aurul, care traversează timpul și frontierele, este în sine un prevestitor al lucrurilor care vor veni: un viitor radiant în care nu mai suntem singuri.

De ce să alegi verighete aur simple

Specialiștii recomandă aurul ca fiind metalul perfect pentru oricine caută o verighetă. Aurul este atemporal, va fi mereu în tendințe. Pentru a demonstra acest lucru am adunat mai jos câteva motive pentru care ar trebui să alegi verighete aur simple.

Aurul este o alegere tradițională

Utilizarea aurului în bijuterii datează din cele mai vechi timpuri. Mai mult, aceasta traversează și granițele naționale – Egipt, Grecia, China, Mesopotamia, fiecare dintre aceste civilizații complet separate a fost atrasă în mod independent de frumusețea aurului. De atunci, aurul a fost o alegere mereu populară pentru verighete și bijuterii pentru aproape toată istoria omenirii.

Mai există însă un alt beneficiu oferit de aurul: din moment ce aurul există de atât de mult timp, este efectiv atemporal! Aurul are o putere de rezistență considerabilă, fiind un element de bază al bijuteriilor de mii de ani. Ca atare, verighete aur simple vor rămâne elegante și sofisticate pentru anii care vor urma. Aurul este deosebit de popular printre domnii și doamnele care caută un model verighetă aur cu un aspect atemporal.

Aurul este maleabil și acesta este un lucru bun

Aurul este metalul preferat al majorității bijutierilor deoarece este mai ușor de prelucrat. Deoarece aurul este mai moale și mai maleabil decât alte metale, este mult mai ușor de prelucrat, ceea ce înseamnă că poate fi folosit în mai multe moduri, mai creative și mai elaborate în comparație cu un metal mai dur. 

Bijutierii sunt capabili să lucreze aurul în modele elaborate și complicate mai ușor decât alte metale. Fabricarea și repararea unui set verighete aur ieftine este mai ușoară iar întreținerea generală a verighetelor din aur este mai puțin problematică decât cea a metalelor neprețioase.

Aurul este dur

Trebuie să lămurim un lucru înainte de a merge mai departe: există o diferență între duritate și rezistență. Duritatea se referă la rezistența unui metal la zgârieturi și la uzură, la rupere. 

Chiar dacă nu este cel mai dur, aurul de 18 carate este excepțional de dur. Atunci când vine vorba despre verigheta ta, îți dorești un inel care să reziste testului timpului, să poată rezista la o viață întreagă de uzură.

Aurul nu ruginește

Și exact asta îți dorești când vine vorba de ceva atât de important precum verigheta ta. Multe metale suferă reacții chimice de-a lungul anilor, pe măsură ce sunt expuse la intemperii. Oxidarea este o reacție chimică în care un metal este combinat cu oxigenul, cu o pierdere asociată de electroni.

Acest proces are loc în mod natural în timp și, în cazul multor metale, are ca efect secundar crearea ruginii. Aurul nu ruginește și nu își pierde culoarea distinctivă pe măsură ce îmbătrânește. După părerea noastră, frumusețea aurului devine mai bună pe măsură ce trec anii!

Se va asorta cu inelul de logodnă

Indiferent dacă ai un inel de logodnă din aur alb, aur roz sau cu diamante, un model verighetă aur se va potrivi perfect cu acesta dacă este simplă. Cum amestecul de metale nu numai că este ok în zilele noastre ci și puternic încurajat, aceste verighete aur simple sunt perfecte.

Pentru ca tu și partenerul tău să vă începeți viața împreună în puritate și echilibru. Verigheta ta din aur reprezintă căsătoria ta – un punct de plecare, o pagină curată pentru a continua să vă scrieți povestea împreună.

Pentru că îți va reaminti că iubirea voastră este singurul lucru care contează. Verigheta este un simbol al dragostei, un simbol care vă amintește constant de dragostea și angajamentul vostru unul față de celălalt.

În timp ce aurul alb are un aspect mai contemporan, aurul a fost, din punct de vedere istoric, cel mai popular tip de aur pentru inelele de logodnă. Este un metal prețios mai maleabil, cunoscut pentru aspectul său primitor și cald. Alege și tu verighete aur simple și nu vei regreta alegerea făcută.

Lasă un răspuns

Te-ar mai putea interesa...

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.