Alezzi Betoane: Cine suntem și ce oferim – o prezentare a companiei noastre de materiale de construcții

Materialele de construcție precum betonul vor fi întotdeauna în cerere, iar dacă am reușit să obținem produse de înaltă calitate și o funcționare stabilă, cercul de clienți de la Alezzi betoane, doar s-a extins. Aceste stații betoane Constanța a făcut posibilă producerea nu numai de betoane proaspete, ci și de diverse produse din beton. A meritat să luăm decizia de a include aceste produse suplimentare în sortimentul nostru, deoarece vânzarea a crescut. 

Industria construcțiilor se dezvoltă activ, și prin urmare, cererea pentru materialul principal pentru construcții – betonul – este în creștere. Livrarea se realizează cu ajutorul celor 18 autobetoniere cu capacități de încărcare cuprinse între 10 mc și 12 mc și 5 autopompe pentru pomparea betonului cu lungimea brațelor de 28 ml x 1,41 ml x 2, 47 ml x 2. Stațiile de betoane Alezzi Constanța oferă multe avantaje față de furnizarea convențională de beton. Ele asigură producția regulată de betoane în cantitatea necesară și pe diferite locații.

Stația Alezzi betoane îți oferă servicii speciale în domeniul betonului. Există un punct de vânzare betoane Constanța și poți achiziționa și betoane proaspete în orice cantitate, deoarece deținem două stații de beton în judeţul Constanta, complet automatizate, marca Imer group cu o capacitate de 100 mc/h, cu sistem electronic de dozare și cântărire. 

Betonul gata amestecat este potrivit pentru componente nearmate și armate și este disponibil în cele mai obișnuite clase de rezistență C 12/15 și C 20/25 în diferite dimensiuni ale granulelor. Oferim o gamă mare de servicii de înaltă calitate pentru proprietăți rezidențiale, comerciale și industriale.

Alezzi betoane – O stație de betoane atent gândită

Alezzi betoane este o stație de betoane atent gândită, organizată pentru producția de amestecuri de betoane pentru construcții. Se compune din echipamente profesionale specializate, precum 18 betoniere și 5 autopompe, 2 laboratoare proprii la stațiile Agigea și Lumina, pentru a verifica profesional și conform normativelor și standardelor, materiile prime care intră în compoziția betoanelor. 

Calitatea betonului produs nu este sub nicio formă inferioară și adesea depășește amestecurile de beton produse de alte stații. Totodată, se poate produce exact atât beton cât necesită situația actuală de pe șantier, fără surplus. Aceasta este o economie semnificativă la buget. 

Betonul este un material de construcție care este întotdeauna la mare căutare. Niciun șantier nu se poate lipsi de o soluție concretă, așa că alegerea stației de betoane Alezzi este foarte relevantă. Materialul folosit pentru construcția clădirilor trebuie să respecte cerințele normativelor și standardelor, să fie pregătit exact în conformitate cu rețeta. 

În același timp, calitatea betonului proaspăt este mult mai bună decât cea a materialului importat. Amestecul preparat nu se delaminează, își păstrează consistența necesară și temperatura. Aceasta devine o garanție că la turnarea fundației nu se formează fisuri, secțiuni goale sau alte defecte. Alegerea unei stații de betoane este un pas critic, deoarece afectează calitatea și eficiența procesului de construcție. Din acest motiv, este recomandat să cercetezi cu atenție piața, să te consulți cu experți și să alegi stația de betoane care se potrivește cel mai bine condițiilor excelente de producție.

Soluții Profesionale de Livrare și Pompare Betoane în Constanța | Servicii de Statii Betoane de Încredere

Cum funcționează stațiile de betoane?

Stațiile de betoane Alezzi Constanța sunt instalații moderne pentru producția de betoane și sunt concepute pentru depozitarea și prelucrarea materiilor prime în vederea producerii de betoane. Mai întâi, să vedem cum funcționează stațiile de betoane. Acest proces constă din următorii pași:

  • Încărcarea componentelor: Aprovizionarea cu materii prime uscate (ciment, nisip, piatră zdrobită și diverși aditivi) se realizează conform rețetei, care este determinată de standard și normative.
  • Amestecarea: Componentele încărcate intră în tamburul stației de beton, unde sunt bine amestecate. 
  • Adăugarea apei: În timpul procesului de amestecare, trebuie adăugată apă pentru a forma amestecul de beton. De regulă, apa este furnizată automat, controlată și dozată folosind sisteme speciale.
  • Amestecare: Amestecul de beton continuă să se amestece în tambur, ceea ce îi asigură uniformitatea și consistența dorită.
  • Descărcarea: După amestecare, instalația de amestecare a betonului descarcă amestecul preparat în buncăr pentru a fi utilizat ulterior pe șantier. Descărcarea este hidraulică.

Este important de reținut că betonierele sunt capabile să ofere performanțe și menținerea betoanelor la o calitate ridicată. Autobetonierele economisesc timp și efortul muncitorilor, accelerând procesul de construcție.

Este greu de imaginat construcția oricărei facilități moderne fără utilizarea betonului. În același timp, calitatea amestecului de construcție joacă un rol important și afectează direct durabilitatea, rezistența și fiabilitatea clădirii finite. Prin urmare, alegerea betonului trebuie abordată cu seriozitate. Cele 2 stații betoane Constanța se află pe piața construcțiilor din România de câțiva ani, iar Alezzi betoane a reușit să se impună ca un partener de încredere și producător de produse de beton de calitate.

Alezzi betoane Constanța – lider în producția de betoanelor

Alezzi betoane Constanța este lider în producția de betoanelor nu numai în Constanța, ci și în România. Cele 2 stații betoane Constanța sunt un exemplu excelent în acest sens. Un avantaj uriaș al companiei este disponibilitatea propriei flote de echipamente, care simplifică foarte mult procesul de producție și livrarea betonului proaspăt direct pe șantier. 

Este necesar să comanzi din timp betonul pentru orice obiect, astfel încât specialiștii să poată calcula cu exactitate timpul de pregătire și livrarea acestuia la obiectul de destinație. Livrarea se efectuează de către specialiștii companiei strict după programul convenit în prealabil, deoarece timpul în acest caz, este de mare importanță pentru caracteristicile de calitate ale amestecului.

Alezzi betoane Constanța oferă condiții favorabile de cooperare atât pentru persoane fizice, cât și pentru marile companii de construcții. Prețul betonului depinde de marca aleasă, iar reducerile sunt posibile pentru clienții fideli. Pentru a afla costul final, poți suna la numărul de telefon de contact care este postat pe site-ul oficial și poți adresa toate întrebările despre produse și servicii. Alătură-te liderului Alezzi betoane și fii sigur de calitatea betoanelor, de receptivitatea și de competența angajaților companiei.

Compania noastră este o structură integrală. Acest lucru ne permite să respectăm un singur standard și acela, de calitate, asigurând livrarea promptă a betoanelor proaspete la locațiile clienților. Producția modernă la scară mare și flota mare de autobetoniere proprii, sunt o garanție a conformității cu cerințele tehnologice, livrarea rapidă la șantier și cel mai mic preț posibil al produselor.

Lasă un răspuns

Te-ar mai putea interesa...

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.