Cum te ajuta spatiile de depozitare sa scapi de lucrurile care te incurca?

Cum te ajuta spatiile de depozitare sa scapi de lucrurile care te incurca?Fie ca vorbim de un spatiu de depozitare mic, intr-un apartament sau o casa, fie ca vorbim despre o anexa a unui birou, o camara la bucatarie sau apelezi la inchiriere boxa depozitare intr-o hala industriala gen boxa de depozitare, toate acestea sunt incadrate intr-un singur loc si anume spatii de depozitare.

Toti avem nevoie la un moment dat de un anume loc in care sa pastram lucruri, obiecte pe care nu le folosim zi de zi si pe care am vrea sa le excludem din spatiul nostru pentru o anume perioada de timp; mergand catre ele atunci cand vom considera ca a venit timpul sa le folosim. Intr-o casa putem folosi ca spatiu de depozitare si locul din spatele unei usi, sau daca nu avem loc acolo, putem folosi balconul casei ca si spatiu de depozitare. Si o cutie tot spatiu de depozitare se numeste atata timp cat in acea cutie putem pune obiectele de care pe moment nu avem nevoie.

Cutia in care pastrezi decoratiunile de Craciun o mai stii? Unde o ai pusa? In balcon sau in podul casei nu? Sau sus cocotata pe vreun dulap inalt; Ei bine ala e spatiul de depozitare al tau. Sunt si spatii de depozitare mai mari cum ar fi halele industriale in care unii constructori isi tin materialele necesare domeniului lor de activitate sau spatii de depozitare in care mesterii isi tin sculele necesare muncii lor.

Orice tip de spatiu pe care il folosim sa depozitam lucruri poarta numele asta. Sunt multe exemple de spatii de depozitare si in acest articol vom enumera cateva poate te vor ajuta sa iti depozitezi obiectele personale sau de ce nu, cele ce te ajuta la job.

Spatii depozitare dintr-o casa

Dedesubtul patului- este un loc de depozitare perfect pentru anumite obiecte pe care nu le folosesti des; de exemplu plapuma de iarna sau un halat gros, o perna pe care nu dormi bine vara etc

Debaraua sau camara-daca o ai in anexa bucatariei, esti un om norocos. Te va ajuta sa pastrezi oalele si tigaile la loc ferit de toata nebunia ce se petrece intr-o bucatarie si vei avea suficient spatiu liber pentru o masa cu 4 sau 6 scaune in bucatarie fara sa ai in fata toate tavile de placinta si oalele de ciorba si nici nu risti sa iti pice vreo cratita pe picioare atunci cand deschizi dulapul la bucatarie pentru ca ce sa vezi? Totul e ordonat si liber pentru ca esti norocosul posesor al unui spatiu de depozitare separat de bucatarie.

Garajul- tot spatiu de depozitare e si el. Inafara ca parchezi masina acolo, pe langa masina mai ai si alte chestii depozitate acolo, frumos expuse pe rafturi sau intr-un dulapior metallic. Cu totii avem scule in garaj sau macar un ciocan nu?

Orice tip de spatiu de depozitare este binevenit si daca nu ai unul, gaseste un loc mai ferit din casa/birou etc in care sa iti tii lucrurile pe care nu le folosesti des.

Daca sunteti ocupat, multe facilitati ofera servicii de eliminare si livrare. Iti impacheteaza bunurile, le aranjeaza in mod expert intr-o unitate de dimensiuni adecvate si le protejeaza pana cand ai nevoie din nou de ele. Multe facilitati va livreaza bunurile inapoi la domiciliu.

Inchirierea unui spatiu de depozitare cu acces convenabil intr-un cartier din apropiere ofera o modalitate rapida si usoara de a ajunge la bunurile proprii atunci cand aveti nevoie de ele. Daca aveti mobilier de sezon, echipament sportiv, o camioneta sau o barca, usurinta de acces este importanta. De asemenea, doriti sa va asigurati ca aceste articole scumpe sunt pastrate in siguranta. Multe unitati sunt suficient de mari pentru a detine vehicule, barci si o gospodarie completa de bunuri. Asigurati-va ca intrebati personalul daca intrarea este disponibila nonstop.

Prin selectarea unei facilitati de depozitare de incredere, cu o buna securitate, unitati climatizate si personal cu experienta, va puteti stoca in siguranta lucrurile. Pentru o securitate suplimentara, asigurati-va ca bunurile  sunt acoperite de polita de asigurare a proprietarului de locuinte sau a afacerii. Daca nu, majoritatea companiilor de auto-depozitare de incredere ofera asigurari.

Pe masura ce gospodariile se extind si copiii cresc, bunurile par sa se inmulteasca exponential. Dosarele medicale, impozitele, actele, rapoartele scolare si alte documente importante trebuie pastrate ani de zile. Chiar daca aveti un birou functional la domiciliu, documentele ocupa mult spatiu. Inchirierea unei unitati de stocare ofera liniste sufleteasca, stiind ca documentele dvs. sunt sigure si accesibile.

Daca aveti obiecte de valoare care necesita o locatie sigura, o unitate de stocare poate rezolva problema. Multiple masuri de descurajare a accesului la facilitatile de depozitare securizate, cum ar fi gardurile puternice, camerele de securitate, accesul controlat si incuietorile robuste, impiedica hotii.

Daca depozitati hartii, carti sau documente care necesita o reglare constanta a umiditatii si temperaturii, intrebati despre spatiile de depozitare controlate de clima. Documentele vor fi ferite de vremea sezoniera, umezeala si caldura.

 

Lasă un răspuns

Te-ar mai putea interesa...

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.