Cum să alegi cea mai potrivită brățară fitness pentru copilul tău

Copiii au devenit din ce în ce mai captivați de telefoane și calculatoare de care se bucură la maxim, de aceea o bratara fitness copii poate fi o soluție inteligentă pentru a încuraja practicarea unui sport. Însă, pe lângă această bucurie pe care o experimentează în decursul zilei, vin și efecte negative. Unele dintre acestea sunt probleme grave de sănătate sau sedentarismul, care apar de la statul jos ore în șir și neavând o rutină de sport zilnică.

Cu ajutorul oferit de o brățară fitness smart vei putea să-ți stimulezi copilul să facă sport sau să aibă o activitate fizică pe parcursul zilei. De altfel, acestea vin în diferite forme și dimensiuni, în așa fel încât să fie potrivite pentru oricine.

În momentul alegerii unei brățări fitness este esențial să ții cont de aspectele de mai jos, dar trebuie să iei în considerare și rezistența acesteia la apă, la funcțiile pe care le are și durata de viață a bateriei brățării.

De ce este esențial sportul în viața copiilor tăi

Copiii întâmpină din ce în ce mai multe provocări și momeli ca să rămână în fața ecranelor. Însă, în acest fel sedentarismul îți va spune cuvântul. Astfel, copii trebuie să se dezvolte, atât fizic, cât și psihic, iar acest lucru se face extrem de ușor prin intermediul sportului.

Așadar, încearcă să-i introduci în lumea sportivă sau să-i implici în anumite exerciții potrivite pentru vârsta lor, astfel ca ei să facă puțină mișcare. De altfel, sportul vine cu multe beneficii în viața lor, cum ar fi, îi menține la o greutate corporală optimă pentru vârsta lor și ajung să-și dezvolte oasele și musculatura. Pe lângă aceste aspecte, activitatea fizică ajută copilul să fie disciplinat și mult mai flexibil.

Pe de altă parte, sportul este benefic și pentru sănătatea emoțională și mintală a copiilor tăi. Cu ajutorul activității fizice exercitate de către copii aceștia nu vor fi la fel de stresați și anxioși, ba chiar vor fi mult mai liniștiți, mai atenți, iar performanța pe care o vor avea la școală o să crească.

Prin practicarea unui sport, copiii învață să lucreze în echipă și cum să se respecte unul pe celălalt, astfel ca atunci când ajung la școală sau într-o societate să știe cum să reacționeze. Fiecare copil este atras de un anumit sport, iar tu trebuie doar să te interesezi de categoria de vârsta care trebuie să participe la sportul respectiv și să-l înscrii.

Un alt lucru care îi poate motiva și atrage atenția este brățara fitness copii care este digitalizată și oferă diferite funcții suplimentare pentru a-l monitoriza.

Brățara fitness: Partenerul tău virtual de fitness - Stabilește obiective și atinge-ți potențialul maxim!

Care sunt cele mai importante caracteristici pe care trebuie să le observi

Există o serie de caracteristici care sunt extrem de importante în momentul alegerii unei brățări fitness pentru copilul tău. Prima caracteristică este aceea de durabilitatea pe care o are la șocuri și la apă.

Dacă această fitness band este rezistentă la acestea, copilul nu va avea nevoie să se îngrijoreze în legătură cu aceste aspecte. De altfel, brățara este de preferat să fie confortabilă și potrivită pentru mâna copilului, astfel ca aceasta să nu îi provoace vreun disconfort.

Durata de viață a acesteia este extrem de importantă. Copiii nu sunt adepții încărcării brățărilor, aceștia vor să profite de ele cât mai mult și nu au răbdare ca ea să se încarce. Așadar, alege un ceas fitness care are bateria cea mai de durată.

Pe de altă parte, brățara trebuie să fie extrem de ușor de folosit pentru copii, de a nu-i încurca sau pune în dubii. Astfel, ca aceasta să fie simplu de manevrat. Ultima caracteristică este legată de compatibilitatea telefonului tău mobil cu brățara fitness smart. Prin această compatibilitate a acestor gadget-uri, poți să supraveghezi activitatea fizică pe care copilul tău o face.

Care sunt integrările cu aplicații și ce funcții suplimentare are brățara fitness copii

Pe lângă caracteristicile de mai sus, pe care trebuie să le iei în considerare, mai sunt și aceste aspecte care sunt esențiale în alegerea unei brățări optime pentru copilul tău.

Primul aspect este acela ca brățara să aibă incorporat un pedometru care se ocupă cu măsurarea distanței pe care acesta a parcurs-o. Pe lângă acest pedometru, brățara fitness copii supraveghează activitatea fizică pe care copilul tău a avut-o în ziua respectivă.

Pe lângă monitorizarea pașilor, unele gadget-uri pot monitorizează și somnul copilului tău. Astfel, ca tu să observi dacă somnul copilului tău nu este corespunzător și dacă trebuie să te implici în rutina lui de somn.

Aceste brățări de fitness oferă și alarme sau notificări pentru a-i reaminti copilului tău să-și îndeplinească obiectivele pe ziua respectivă, să nu uite să execute exercițiile pe care trebuie să le facă sau să se hidrateze pe parcursul zilei. Tipul acesta de notificări și alarme pot să fie personalizate pentru a fi pe placul copilului și sunt un reminder bun pentru el de a nu se dea bătut și de a nu uita să facă sport în fiecare zi.

Unele dintre brățările fitness vin cu un sistem de provocări și jocuri la pachet. Astfel, copilul va fi captivat de acestea și va vrea să le îndeplinească, iar în acest mod nu doar că va fi fericit și se va distra, dar va face și sport zilnic.

Pe lângă toate aceste aspecte de mai sus, de care poți beneficia, mai este unul important, iar acesta este acela de integrare cu anumite aplicații mobile. În acest fel, îți vei monitoriza copilul și vei putea lăsa și o recenzie în legătură cu un lucru care îți place sau nu legat de brățară.

Lasă un răspuns

Te-ar mai putea interesa...

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.