Cele mai bune accesorii auto pentru soferi

Cele mai bune accesorii auto pentru soferiCu siguranta, soferii au nevoie de un smartphone la dispozitie astfel incat sa poate comunica in fiecare zi cu reprezentantii companiei pentru care lucreaza, cu clientii firmei etc. De-asemenea, este necesar sa comunice si cu familia, pentru a le aduce membrilor familiei la cunostinta faptul ca este in afara oricarui pericol. Tinand cont de cat de multe accidente se intampla pe soselele din tara, este firesc acest lucru.

In aceste conditii, soferii au nevoie de unele accesorii pentru smartphone, asa ca mai intai de toate isi vor indrepta atentia spre casti fara fir. O astfel de casca fara fir este deosebit de utila pentru ca ii ofera soferului posibilitatea de a vorbi la telefon chiar daca nu tine dispozitivul la ureche.

O casca fara fir ajuta soferul sa vorbeasca la telefon cu oricine este nevoie (poate vorbi cand este sunat de la firma sau poate suna la firma, poate comunica cu familia, etc.). Ba chiar mai mult, un asemenea accesoriu ii permite soferului sa vorbeasca la telefon in timp ce conduce, fara a incalca legea.

Asadar, este cat se poate de firesc faptul ca soferii isi vor indrepta atentia mai intai de toate spre casti fara fir. Apoi, acestia vor cauta si diferite alte accesorii care sa le faca viata mult mai usoara, iar un suport pentru smartphone este un accesoriu ideal.

Un suport de telefon face exact ceea ce ar trebui sa faca si „tine” telefonul pentru sofer intr-o locatie convenabila si usor de accesat, fara ca ochii acestuia sa se indeparteze prea mult de la drum. Daca aveti nevoie sa folositi smartphone-ul in momentul in care conduceti, puteti naviga in siguranta datorita functiei GPS, puteti efectua apeluri de urgenta si multe altele, profitand de functiile compatibile cu masina telefonului, cum ar fi intrarea vocala.

In ceea ce priveste suportul pentru telefon, acesta poate fi lipit de bord sau de parbriz, dar puteti gasi si suporturi pentru smartphone care se prind in gaurile de la aerusirea masinii.

Un alt accesoriu smartphone de care are nevoie in orice moment un sofer, este incarcatorul auto. Soferii nu au posibilitatea de a se opri in timpul curselor, pentru a-si incarca telefoanele. Ei bine, acestia pot folosi insa incarcatoare auto care pot avea o foarte mare eficienta. Este simplu de utilizat un astfel de accesoriu: incarcatorul intra in bricheta masinii, iar cablul de incarcare conectat la incarcator, de cealalta parte va fi introdus in telefon.

Pentru soferi, se poate ca bateria externa sa fie un alt accesoriu deosebit de util. Aceasta poate fi ideala mai ales daca acestia nu au incarcatorul la indemana. Tot ce trebuie sa faca acestia, este sa isi incarce bateria la capacitate maxima, iar o baterie care are 20.000 mAh capacitatea, poate incarca de 3 – 4 – 5 ori un smartphone, in functie de cat de mare este capacitatea bateriei telefonului.

Asadar, acestea sunt cele mai importante accesorii auto de care un sofer are nevoie in momentul in care porneste intr-o cursa cu masina. Cu siguranta insa, si acestia au nevoie de accesoriile de protectie pentru smartphone, iar aici nu putem sa nu amintim in primul rand folia de protectie pentru ecran.

Este posibil ca atunci cand circula pe drumuri cu denivelari, telefonul sa cada din suportul smartphone, iar o folie de protectie pentru ecran, ii ofera display-ului o foarte buna protectie. O husa smartphone este de-asemenea ideala, insa aici nu discutam despre modelele flip cover sau saculet, ci mai degraba despre huse tip carcasa.

Acestea sunt in mare parte accesorii de care fiecare sofer are nevoie, iar la magazinele gsm cu siguranta le vor putea gasi la cele mai bune preturi.

Lasă un răspuns

Te-ar mai putea interesa...

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.