Ce jocuri poti alege atunci cand vrei sa te joci gratuit

Ce jocuri poti alege atunci cand vrei sa te joci gratuitIn acest blog, pentru alegerea „editoriala”, vorbim intotdeauna despre jocuri gratuite, deoarece acestea sunt mai usor de descarcat pentru toata lumea si pentru satisfactia pe care o simt in a gasi titluri gratuite care merita si care sunt chiar mai frumoase, in unele cazuri, decat jocurile la plata.

Din pacate, totusi, exista din ce in ce mai multe jocuri gratuite „gratuite de jucat” care necesita micro-plati interne pentru a debloca nivelurile sau pentru a fi competitive.

Modelul free-to-play include adesea descarcari gratuite cu achizitii care nu sunt obligatorii, ci doar recomandate, in cadrul acestora.

La fel de bine am putea cumpara un joc care, chiar daca trebuie sa platiti ceva pentru a-l descarca, este absolut complet, fara publicitate si fara cereri de cumparare pentru upgrade-uri sau niveluri noi. Daca ai probleme cu telefonul, mergi la un service telefoane.

  1. Monument Valley 1 si 2 (Android – iPhone) este un joc de puzzle tridimensional cu o grafica magnifica, alcatuit din iluzii optice in care trebuie sa rotiti cladirile. Jocul are 10 nivele de jucat pana la ultimul.
  2. Modern Combat 5: Blackout (Android – iPhone) este un frumos joc de razboi FPS pentru prima persoana care urmeaza indeaproape Call Of Duty.
  3. Ridiculous Fishing (iPhone) este unul dintre jocurile care utilizeaza cel mai bine accelerometrul integrat in smartphone-uri, cu controlul miscarii nalucii de pescuit in adancurile marii, in timp ce, pentru a prinde si a pescui pesti tragandu-i sus si aruncandu-le in aer. Jocul este foarte distractiv
  4. Trees!(Android – iPhone) este unul dintre cele mai bune jocuri de numere pentru mobil, cu o grafica si un gameplay foarte precise, care il fac ideal ca distractie ori de cate ori exista un moment liber.
  5. Minecraft – Pocket Edition este marele succes din ultimii ani, aproape acelasi joc disponibil pentru PC, absolut meritat chiar si in versiunea mobila care costa mai putin si va permite sa experimentati pe deplin lumea virtuala de Minecraft. Pentru a afla mai multe, consultati ghidul pentru a juca Minecraft, un joc de constructie si supravietuire.
  6. Terraria (Android – iPhone) este un joc bidimensional distractiv cu grafica pe 8 biti in stilul Minecraft, unde jucatorii trebuie sa lupte cu toti dusmanii pe care ii intalnesc pe drum si trebuie sa adune resurse pentru a-i face arme si case si unde exista si un mod multiplayer.
  7. Football Manager pentru Android si iPhone (pentru a cauta versiunea din anul curent in magazin) este jocul pe care toti fanii fotbalului il vor adora, unde puteti antrena o echipa pentru a castiga campionatul. Managerul de fotbal nu este doar foarte realist si plin de caracteristici pentru antrenorii aspiranti, dar are si o baza de date imensa cu toti jucatorii ligilor europene de fotbal si va permite sa va antrenati echipa preferata.
  8. Baldur’s Gate (Android – iPhone) este cel mai recomandat joc pentru iubitorii de RPG, un titlu istoric reinnoit in versiunea mobila pentru smartphone-uri si tablete. Editia imbunatatita a lui Baldur’s Gate este jocul original in intregime, cu mai multe expansiuni si moduri multiplayer.
  9. Camera 3 (Android – iPhone se afla de mult timp in clasamentul celor mai bune jocuri mobile, un joc de puzzle destul de complex, conceput pentru a functiona cel mai bine pe ecranul tactil.

Lasă un răspuns

Te-ar mai putea interesa...

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.