Autocolantul pentru decorul optic al autoturismului

Autocolantul pentru decorul optic al autoturismuluiPentru impodobirea vizuala a vehiculelor, nu numai fanilor de tuning le place sa foloseasca autocolante pentru masina, sau diverse modele tip tatuaje. Aceasta inseamna ca proprietarul vehiculului poate face si declaratii care sunt vizibile pentru toti ceilalti utilizatori ai drumului. Inscriptia masinii nu se limiteaza la reglare , ci este deja o parte integranta a lumii de zi cu zi in scopuri publicitare si in vehiculele de urgenta ale pompierilor si ambulantei.

Nu exista aproape nici o alta masura prin care soferii pot face o declaratie mai eficient decat cu autocolantele pentru bara de protectie. Fie ca sunt cuvinte amuzante, sugestive sau subtile, litere publicitare, tribale sau alte motive, varietatea de modele de pe piata este enorma. Si de multe ori exista chiar si posibilitatea de a crea propriile motive si sloganuri si apoi de a le imprima pe folii rezistente din PVC.

Sunt sanse ca toata lumea sa fi vazut autocolantele „Bebe la bord” de pe masinile altora de o mie de ori. Dar astazi optiunile de design sunt mult mai largi . Exista, de asemenea, uneori declaratii jignitoare pe care oamenii le tin pe spate pentru a incita urmatorul trafic.

De regula, infractiunea de „ insultare ” printr-un autocolant nu este indeplinita, cu exceptia cazului in care vizeaza direct o anumita persoana sau grup de persoane. Aplicarea unor astfel de autocolante pe vehiculul particular poate fi privita ca o exprimare personala a opiniei, care este protejata de prevederile privind libertatea de exprimare din articolul 5 din Legea fundamentala .

Bucatile mici de folie au un avantaj semnificativ. Daca motivul nu se mai aplica, acesta poate fi de obicei indepartat si inlocuit relativ usor – fara ca vopseaua sau geamurile sa sufere. Colantari auto sunt destinate sa puna in evidenta propria masina si sa poata fi unica printre aletele. Exista diferite moduri de lipire a foliei adezive a autocolantului pe vehicul sau pe geamuri: aplicarea umeda si aplicarea uscata.

Atunci cand este lipit un autocolant pe o suprafata umeda, aceasta, dar si autocolantul sunt pulverizate cu o solutie lichida de spalat cu apa. Acest lucru dezactiveaza adezivul de pe filmul PVC pentru o perioada scurta de timp, iar acesta poate fi mutat cu usurinta la suprafata. Acest lucru permite corectarea pozitiei autocolantului chiar si dupa ce a fost aplicat si sa se poata gasi locul optim pentru acesta.

Dupa ce a fost gasita alinierea corecta, se va putea folosi o racleta sau o carpa pentru a indeparta apa din interior spre exterior sub autocolant. Cu toate acestea, se recomanda prudenta aici, deoarece autocolantul poate fi mutat cu usurinta chiar si in timpul racletei. De asemenea, se va asigura ca se indeparteaza complet apa de sub autocolantul pentru bara de protectie.

In cazul lipirii uscate, pe de alta parte, efortul este semnificativ mai mic. Cu toate acestea, trebuie o atentie foarte clara in prealabil cu privire la pozitia autocolantului. O corectare ulterioara nu este posibila. Si nici detasarea si reatasarea este cu greu posibila. Pentru autocolante mai mari, va trebui un ajutor de la cea de a doua persoana.

Cum sa alegi culoarea pentru masina ta?

Alegerea culorii vopselei unei masini nu este o decizie simpla atunci cand alegeti o masina. Selectia finala poate afecta pretul initial de achizitie, pentru cat de mult poti vinde o masina in cele din urma si chiar cat de fericit esti cu masina ta.

In primul rand, un vehicul este o investitie si trebuie sa fii fericit cand te uiti la ea, te urci la volan si calatoresti prin oras sau mergi intr-o excursie. Culoarea unei masini poate face o mare diferenta daca o vedeti si abia asteptati sa intrati si sa conduceti. Este firesc sa te intrebi ce culoare ar trebui sa iei masina. Iata cum sa decizi culoarea masinii tale.

Luati in considerare scopul masinii

Modul in care utilizati masina poate afecta culoarea selectata. Vei folosi masina ca pentru concedii, pentru intruniri de familie, sau pentru firma?

Pentru proprietarii de intreprinderi mici care isi folosesc vehiculul ca masina de companie si care doresc sa puna grafice, stickere sau alte reclame mobile, un vehicul alb sau mai deschis este o optiune buna, deoarece grafica poate fi mai vizibila.

Pentru un vehicul de familie, culorile mai deschise pot arata mai multa uzura si murdarie, in timp ce culorile luminoase pot fi putin „stralucitoare”, asa ca luati in considerare o culoare mai inchisa, neutra sau mai calda. Pentru un vehicul personal, alegerile se bazeaza mai mult pe preferintele personale si pretul.

Unele vehicule pot fi oferite la un tarif redus daca sunt vopsite intr-o culoare nepopulara in timpul productiei. Puteti economisi un pachet la pretul de achizitie initial selectand o culoare ciudata sau nepopulara, in timp ce profesionistii in vopsitorie auto va pot ajuta intotdeauna sa schimbati un vehicul intr-o culoare pe care o preferati.

Lasă un răspuns

Te-ar mai putea interesa...

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.