5 tipuri de pantaloni de lucru care nu trebuie sa lipseasca

5 tipuri de pantaloni de lucru care nu trebuie sa lipseascaPantalonii de lucru sunt atent realizati astfel incat sa poata sa fie utilizati in medii dificile si pentru diverse tipuri de lucrari specifice.

Ei pot avea materiale diferite, cusaturi sau structuri folosite pentru a darui confort si o buna utilizare zilnica.

Poti folosi pantaloni Workwear.ro pentru foarte multe arii de lucru. Ei sunt construiti cu atentie si au materiale perfect alese pentru a avea o stare de bine pe tot parcursul lucrarii. Iata 5 tipuri de pantaloni de lucru de la WorkWear.ro care nu trebuie sa iti lipseasca:

  1. Pantalonii de ploaie Hi-Vis orange

Acesti pantaloni sunt perfecti pentru a te proteja de vant si de ploaie. Ei au cusaturile lipite pentru a nu patrunde apa si pentru a mentine totul la un nivel de confort sporit. Rezistenta lor este data de materialul folosit si de modul de prindere.

Ei sunt confortabili, avand elastic in talie. Astfel, se pot mula pe nevoile tale. Ei sunt foarte usor de observat datorita culorii, dar au si benzi reflectorizante in partea de jos, pentru a fi mai usor de vazut.

  1. Pantalonii termici

Aceasta categorie de pantaloni este perfecta pentru tine daca lucrezi in medii cu frig extrem sau in conditii dificile. Ai nevoie de ao asemenea pereche de protectie. Poti pune pe deasupra lor si pantaloni care iti permit sa obtii un strat de protectie pentru vant sau ploaie.

Pantalonii termici sunt realizati din materiale de calitate superioara. WorkWear ofera pantaloni cu matlasare din poliester obtinuta prin sudare. Vata din poliester este foarte izolanta si iti confera o temperatura buna pentru intreg corpul.

  1. Pantaloni de ploaie cu fermoar extra lung pentru a putea sa fie pus peste cizme

Un asemenea pantalon este perfect pentru mediile de lucru in conditii dificile de ploaie extrema.

Astfel, el are o clapeta si un fermoar care ajuta la o buna protectie in situatii cu probleme si ploaie abundenta. Pantalonii pot sa fie negri si usor de intretinut.

Cusaturile lor sunt bine realizate si lipite, pentru a nu permite apei sa patrunda in interior.

  1. Pantalonii special construiti pentru femei

Acesti pantaloni sunt construiti conform formelor feminine. Ei sunt realizati din materiale de calitate, iar cusaturile lor sunt triple. Acest lucru asigura o buna protectie si o rezistenta extrema. Ei sunt confortabili si utili. Pot sa fie purtati de catre femeie care lucreaza in domeniu.

  1. Pantaloni foarte elastici cu material hidrofug

Pantalonii de acest gen ofera o foarte mare libertate de miscare. Ei sunt realizati cu material elastic care se extinde in 4 directii. De aceea este foarte simplu ca ei sa fie purtati in orice zona care implica intindere, indoire si miscare multa. Sunt hidrofugi si au buzunare bine gandite si pozitionate in zone usor accesibile.

Pantalonii de lucru trebuie sa fie realizati conform necesitatilor meseriei in sine. De aceea ei pot sa fie elastici, pot avea intarituri, buzunare sau materiale reflectorizante. Astfel sunt obtinute rezultate bune de lunga durata, o rezistenta dorita si utilitate la cel mai inalt nivel.

Lasă un răspuns

Te-ar mai putea interesa...

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.