Retele sociale direct pe telefon – ce poti instala?

Retele sociale direct pe telefon – ce poti instala?Folosim social media pentru a comunica cu cei din jurul nostru. Fiecare are propria aplicatie oficiala, dar exista multe alte aplicatii Android, care sunt adesea mai utile decat cele oficiale. Daca stai mult pe retelele de socializare, nu uita de o husa pentru telefonul tau. Noi recomandam huse Samsung.

Instagram

Instagram este un serviciu de social networking populare in care putem impartasi fotografii cu prietenii. In esenta, aplicatia oficiala este principala modalitate de gestionare a serviciului. Daca dorim sa incarcam fotografii de pe computerul nostru, va trebui sa apelam la brevete cu aplicatii de la terti.

Twitter

Twitter colecteaza mai multe milioane de vizite pe zi. Aplicatia oficiala nu este ceea ce numim „fara probleme”, dar toate alternativele bune la Twitter sunt platite.

Mesagerie si comunicare online

Dincolo de retelele sociale, comunicarea se realizeaza la un nivel mai personal cu diferite aplicatii de mesagerie de tot felul. Principalul criteriu de selectie pentru urmatoarele aplicatii Android este mediul nostru social. Cu alte cuvinte, de obicei folosim ceea ce folosesc si prietenii nostri, astfel incat sa putem comunica cu ei.

WhatsApp

Una dintre cele mai populare aplicatii de mesaje text pentru dispozitive Android. Pe langa mesajele text, WhatsApp va permite sa trimiteti mesaje vocale si videoclipuri, precum si apeluri live.

Viber

Viber este o aplicatie binecunoscuta pentru apeluri gratuite prin internet. Odata ce instalam aplicatia, aceasta foloseste numarul nostru de telefon mobil pentru a-i gasi pe cei din contactele noastre care au Viber. Deci, putem vorbi prin Wi-Fi sau date.

Tango

Tango nu este deosebit de diferit de Viber. Aceasta este o alta aplicatie online pentru comunicare prin apeluri si mesaje, care castiga in mod constant mai multa audienta.

Disa

Disa impreuna toate serviciile de mesagerie intr – una singura. Putem adauga conturi Facebook si alte servicii, astfel incat sa avem toate mesajele noastre intr-o singura aplicatie.

Multimedia si divertisment

In aceasta categorie vom gasi aplicatii Android care au legatura cu imaginea, sunetul si videoclipul.

Media Player

Fiecare dispozitiv portabil accepta redarea video cu playerul implicit. Cu toate acestea, pentru a suporta o gama mai larga de fisiere, redarea subtitrarii si diverse alte caracteristici, trebuie sa apelam la alte aplicatii Android.

Media MX

Probabil cel mai popular media player din Play Store, printre aplicatiile pentru Android. MX Playerul are toate caracteristicile pe care le cautati la un media player si poate reda orice fisier de imagine. Principalul lucru este ca este oferit complet gratuit, desi exista o versiune platita fara reclame.

VLC

VLC este cel mai popular player media pe computere si dispozitive mobile Suporta tot felul de videoclipuri si toate subtitrarile si cu greu ne va dezamagi.

Fotografie

Toate retelele sociale sunt inundate de imagini, dintre care majoritatea sunt fotografii pe care le facem cu telefonul nostru mobil. De aceea, dispozitivul nostru mobil nu putea rata aplicatiile Android legate de fotografii.

Camera360 Ultimate

Camera360 este una dintre aplicatiile cele mai cunoscute pentru a face fotografii.

Are o multime de efecte si posibilitati, cu rezultatul ca fotografiile noastre arata – cat mai mult posibil – profesionale.

Open Camera

O alternativa interesanta este Open Camera, cu la fel de multe functii si capabilitati. Nu este la fel de popular ca Camera360, dar face parte din aplicatiile open source Android si este furnizat complet gratuit.

Lasă un răspuns

Te-ar mai putea interesa...

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.