Mașina profesională de tocat carne Alpin Profi 850W MK12 este destinată pentru uz casnic și comercial. Poate toca carne, ardei, morcovi, usturoi și poate face cârnați. Este perfectă pentru restaurante, supermarketuri, magazine fast-food, măcelării, tocat carne pentru burgeri, carne tocată pentru diverse preparate, carne tocată pentru cârnați etc.
Mașina profesională de tocat carne Alpin Profi 850W MK12 este din oțel inoxidabil, iar toate piesele care intră în contact cu alimentele sunt fabricate din oțel inoxidabil 304. Capul de șlefuit este realizat tot din oțel solid. Motorul puternic din aluminiu de 850 W asigură o viteză de 190 rpm la tocarea cărnii. Puterea acestui dispozitiv poate ajunge la 150 kg/h.
Mașina profesională de tocat carne – Caracteristici
Dispozitivul este ușor de utilizat, prin acționarea butonului, amplasat pe partea laterală. De asemenea, dispune de un buton rotativ pentru reglarea ușoară a dimensiunii de tocare. Blocajul oferă siguranță la schimbarea capului de șlefuit. Întreaga mașină de tocat este detașabilă pentru o curățare ușoară.
Accesoriile de schimb includ melc, 2 site, cuțit – din inox, sită cu granulație 6 mm, sită cu granulație 8 mm, pâlnie cârnați, dispozitiv pentru împins carnea, reductor cu ulei. De asemenea, în pachet vei găsi un manual utilizare limba română și un certificat de conformitate.
Mașina profesională de tocat carne Alpin Profi 850W MK12 transportă automat carnea și alte alimente prin intermediul melcului, prin discul cuțitului și prin sită. Dispozitivul profesional este util, în special dacă dorești să utilizezi aparatul de bucătărie des și intens.
Pe de altă parte, modelele electrice sunt mai mari, mai grele și mai scumpe decât variantele mecanice.
Mașina profesională de tocat carne – Accesorii
Avantajele dispozitivului includ manevrarea confortabilă fără efort, economie de timp cu tocări mai mari. Motorul oferă suficientă putere pentru cantități mari de alimente și bucăți de carne cu nervuri.
Mașina de tocat carne profesională nu este potrivite numai pentru a toca carne în modul clasic. Fiind echipată cu alte accesorii, poți procesa și crea diverse preparate. Sitele cu găuri sunt atașamente clasice cu găuri mari sau mici pentru a toca carnea după cum este necesar.
Accesoriul pentru cârnați este o pâlnie pentru făcut cârnați. Acest accesoriu te ajută să faci cârnați ușor și rapid.
Atașamentul pentru patiserie permite producerea de aluat alungit, pentru mici, de exemplu. Deoarece carnea, aluatul și altele asemenea sunt adesea foarte lipicioase, mașina de tocat carne este de obicei foarte murdară după utilizare. Resturile, în special carnea crudă, oferă un teren de reproducere foarte bun pentru bacterii, care pot pătrunde apoi în alimente data viitoare când sunt folosite.
Prin urmare, mașina de tocat carne este ușor de demontat, astfel încât toate colțurile să poată fi curățate. Deoarece mașina de tocat carne este fabricată în mare parte din metal (oțel inoxidabil), o poți curăța destul de ușor. Dacă nu există nicio modalitate de a curăța toate colțurile, încearcă metode alternative.
De exemplu, este foarte eficient să împingi pâine veche și uscată prin mașina de tocat, pentru a prelua resturile de carne. De obicei mașinile de tocat carne profesionale nu sunt potrivite doar pentru carne, ci și pentru legume sau pentru aluat. Atașamentele corespunzătoare sunt incluse în pachetul dispozitivului.