Este sau nu amanetul auto o solutie potrivita pentru un imprumut?

Este sau nu amanetul auto o solutie potrivita pentru un imprumut?O alternativa la un credit oferit de banca poate fi un imprumut de la o firma specializata in imprumuturi de bani garantate de o masina. In acest caz, garantia de baza pentru imprumut va fi transferul proprietatii masinii.

Transferul acestui drept de proprietate este faptul ca vehiculul devine proprietatea creditorului. Atunci cand decizi asupra acestei forme de garantie, trebuie sa nu uiti ca  numele companiei de imprumut va aparea si langa numele tau in actele de inmatriculare a masinii.

Cand iti achitati datoria, toate drepturile de proprietate asupra vehiculului iti vor fi transferate inapoi.

Fata de un imprumut la banca sau alta institutie financiara, imprumutand de la o companie de amanet auto Bucuresti , nu vei mai putea folosi vehiculul in mod standard. Aceasta metoda de a face rost de suma de bani de care ai nevoie va aduce anumite modificari si schimbari in functionarea si rutina ta zilnica.

Masina va ramane pe toata perioada contractuala intr-o parcare securizata si pazita, pentru a avea garantia ca nimic rau nu se va intampla cat timp masina nu se va afla in posesia ta.

Un imprumut cu garantie auto poate fi obtinut de o persoana cu un scor scazut la institutiile bancare si unul ale carui date sunt inscrise in registrele bancare pentru rambursarea intarziata a unui credit.

Intr-o companie de amanet auto, vei putea imprumuta 75% din valoare masinii tale pe piata si vei rambursa suma in functie de ceea ce stabilesti cu reprezentantii institutiei nebancare.

Cerintele pe care potentialii imprumutati trebuie sa le indeplineasca nu sunt excesive. Pentru a finaliza imprumutul, trebuie sa furnizezi creditorului un certificat de inmatriculare  si o carte de identitate a autoturismului, buletinul proprietarului si ambele chei ale masinii.

In majoritatea companiilor de imprumut, masina care face obiectul unei garantii nu poate avea o vechime de peste 12 ani.

Daca nu returnezi banii la timp, firma de imprumut, in calitate de proprietar al vehiculului, va putea decide vanzarea masinii tale, astfel incat sa isi poata recupera banii pe care ti i-a oferit.

Inainte de a imprumuta

Deciziile financiare slab gandite, influentate emotional pot avea consecinte extrem de dramatice. Aminteste-ti ca, uneori si intr-o situatie foarte dificila, cel mai bun consilier este calmul si o analiza reala a posibilelor solutii.

Un imprumut contractat printr-un creditor onest si dovedit se va dovedi a fi un sprijin real pentru tine si te va ajuta pe tine, sau compania ta, sa va puneti pe picioare.

In cazul in care ai nevoie de timp suplimentar in perioada de rambursare, este de obicei posibil sa prelungesti data rambursarii pe o perioada stabilita de comun acord.

Totusi, pe langa primele 30 de zile pe care le-ati stabilit initial, vei avea posibilitatea de a mai beneficia de o perioada de amanare de 14 zile, timp in care dobanda stabilita in momentul acordarii imprumutului va fi aceeasi cu cea pe care va trebui sa o achiti in aceasta perioada.

Este esential de mentionat ca imprumutul poate fi restituit oricand pe perioada contractuala, iar comisionul este recalculat la zi.

Lasă un răspuns

Te-ar mai putea interesa...

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.