De ce sa cumparati un apartament langa un lac?

Ganditi-va la amintirile de o viata pe care le veti crea impreuna cu prietenii si familia pe o proprietate pe malul lacului, cu un corp de apa pitoresc in fundal. Amintirile vor fi nepretuite, dar proprietatea de pe malul apei va avea un pret – iar pretul va fi mare.

Fie ca este vorba de resedinta dvs. principala mult asteptata, de o casa de vacanta pentru escapade de weekend si de vara sau de o investitie imobiliara pentru a genera venituri pasive, ca orice casa, o casa pe lac este o investitie semnificativa, cu argumente pro si contra. Cautand apartamente Bucuresti Nord veti gasi si solutia potrivita.

Daca sunteti la cumparaturi pentru o casa pe malul lacului, pregatiti-va sa cheltuiti mai multi bani decat ati face pentru aceeasi proprietate fara malul apei.

Proprietatea situata pe malul lacului va costa mai mult. Asadar, pentru a va ajuta sa decideti daca ar trebui sa va alegeti o casa pe un lac, vom trece la capatul profund al costurilor, avantajelor si dezavantajelor si a tot ceea ce ar trebui sa stiti despre detinerea unei proprietati pe malul lacului.

Cumparatorii sunt dispusi sa plateasca mai mult pentru proprietatile de pe malul apei, deoarece casele de pe lac au multe beneficii unice despre care proprietarii cred ca le fac sa merite pretul.

Proprietatea pe malul lacului este o investitie inteligenta

Proprietatea pe malul lacului poate fi o oportunitate excelenta de investitie. Sa presupunem ca planuiesti o vacanta si alegi intre a sta la o proprietate aflata la o mila distanta de un lac si la o proprietate pe malul lacului.

Beneficii fiscale

Sa presupunem ca decizi sa-ti folosesti casa de langa  lac ca o casa de vacanta si sa o inchiriezi in extrasezon. Atata timp cat va inchiriati casa pe lac pentru mai mult de 15 zile in fiecare an, puteti declara veniturile din proprietatea inchiriata.

Mai usor de vandut

Chiar daca nu va inchiriati niciodata proprietatea pe malul lacului pentru a genera venituri, casele pe malul lacului sunt de dorit si ar trebui sa aduca un pret ridicat si sa iasa in evidenta fata de concurenta atunci cand vine timpul sa vindeti.

Activitati recreative distractive

Un lac poate fi mult mai mult decat o priveliste frumoasa in timp ce va bucurati de bautura preferata de dimineata. Livin’ la vida pe malul lacului va permite sa profitati de multe activitati acvatice, cum ar fi schi nautic si jet ski, pescuit, inot, plimbari cu barca si multe altele.

Beneficii pentru sanatate

Stiati ca – conform cel putin unui studiu stiintific   – locuitul in apropierea apei va poate aduce beneficii sanatatii? Nu sunteti convins de beneficiile pentru sanatate? Inchideti ochii si imaginati-va familia si prietenii adunandu-va la casa de pe malul lacului pentru a va bucura de inot, rasarituri si apusuri uimitoare. Asta trebuie sa te faca sa te simti deja bine.

Casele din lac pot parea idilice, dar nu sunt perfecte. Alerta spoiler: locuirea langa un lac are unele dezavantaje, inclusiv costuri mai mari, intretinere suplimentara si posibilitatea ca s-ar putea sa nu detineti terenul pe care se afla casa.

Lasă un răspuns

Te-ar mai putea interesa...

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.