Cum te ajuta serviciile de paza sa mentii siguranta scoala ta?

Gradinitele, scolile si universitatile sunt locuri in care elevii si studentii isi petrec mare parte a timpului invatand sau facand alte activitati culturale, sportive sau de agrement. Intrucat acestea sunt cladiri in care este concentrat un numar mare de oameni, devine obligatorie contractarea unor servicii de paza, dar si implementarea protocoalelor de urgenta, care sa tina cont de toate pericolele si riscurile care pot aparea.

Fiecare centru educational este diferit, unele sunt mai sigure pentru elevi si profesori, iar alte centre sunt cunoscute pentru incidente precum furturi si violenta. Majoritatea incidentelor din scoli se concentreaza pe furtul echipamentelor tehnologice (telefoane, calculatoare, imprimante, proiectoare etc.), dar si de obiecte personale (ale elevilor, profesorilor sau a celorlalti membrii ai personalului scolii), acte de vandalism si acte de violenta intre elevi.

Crearea unor medii sigure in centrele de invatamant nu este o necesitate, ci si o responsabilitate a managementului fiecarei institutii. De aceea, fiecare centru educational ar trebui sa fie dotat cu servicii de paza adaptate nevoilor si preocuparilor de securitate ale fiecareia dintre institutii.

Implementarea serviciilor si echipamentelor de securitate de inalta tehnologie este cea mai buna modalitate atat pentru prevenirea, cat si pentru rezolvarea problemelor zilnice, din acest motiv o firma ce ofera servicii de paza va instala si implementa:

  • Camere de supraveghere video, care permit inregistrarea oricui eveniment. Imaginile pot servi drept dovada in cazul unui jaf, atac sau oricarui alt incident nefericit;
  • Controlul accesului, pentru a nu permite patrunderea persoanelor neautorizate in institutie;
  • Sisteme de alarma care sa garanteze ca scoala este protejata impotriva intrusiunilor atat in timpul programului in care elevii si angajatii se afla in cladire, cat si in afara programului de lucru;
  • Supravegherea umana, cu agenti de paza, favorizeaza o reactie prompta in cazul oricarui incident ce poate aparea. De asemenea, acestia pot sprijini in controlul iesirii si predarea elevilor catre parintii acestora sau tutorilor autorizati (in cazul creselor, gradinitelor si scolilor primare).

O firma specializata in servicii de paza face o analiza de risc a intregii institutii pentru a identifica pericolele care ameninta siguranta. Pe baza rezultatelor analizei, expertii in securitate intocmesc un plan complet personalizare, care sa se muleze perfect pe toate nevoile institutiei.

Prezenta agentilor de paza si a sistemelor de securitate sunt un instrument esential pentru actiunea prompta si eficienta pentru gestionarea situatiilor critice si periculoase, prin interventia agentilor de paza si, in caz de nevoie, a politiei, pompierilor, ambulantei etc.

La siguranta elevilor si a personalului institutiei de invatamant in grjia unei firme specializate in servicii de paza, care sa iti ofere cei mai buni agenti de securitate si sisteme tehnologice de cea mai buna calitate. Evita angajarea unor persoane necalificate pentru posturile de paznic, deoarece pun in pericol integritatea unitatii si a persoanelor afla in incinta scolii.

Ai nevoie de servicii de paza pentru scoala ta? La New MAO Protect gasesti o echipa de experti ce ofera cele mai bune servicii de securitate, atat fizica cat si tehnologica. Acestia iti vor analiza scoala si iti vor spune exact de ce ai nevoie, dar si cum te pot ei ajuta pentru a garanta siguranta scolii tale!

Lasă un răspuns

Te-ar mai putea interesa...

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.