Cauti usi metalice? Iata 4 aspecte absolut necesare unui asemenea produs!

Inlocuirea usilor din lemn cu usi metalice este un lucru pe care orice roman ar trebui sa il faca, mai ales in ziua de astazi. Usile metalice sunt net superioare celor din alte materiale, cel putin atunci cand vine vorba de usi de intrare – materiale mai rezistente in timp, izolatie mai buna si nu numai.

Desigur, nici nu trebuie mentionat faptul ca o usa metalica imbunatateste semnificativ siguranta casei sau apartamentului tau. Daca alegi usi metalice de inalta securitate, poti spune adio inlocuirii acestora pentru foarte mult timp – indiferent de zona in care locuiesti.

Totusi, inainte de a achizitiona o astfel de usa, trebuie sa stii mai multe despre cele mai importante aspecte ale unui asemenea produs.

Constructie metalica robusta

O usa metalica este realizata, in mare, din tabla de otel extrem de rezistenta. Aceasta poate avea grosimi de la 1 si pana la 1.5 mm. Aceasta tabla trebuie totodata organizata intr-o constructie robusta, rezistenta – pentru a proteja interiorul usii (care, dupa cum vei vedea mai jos, este si el foarte important).

Constructia metalica a unei usi este realizata intr-o structura definita – aceasta difera de la producator la producator. MACO, primul producator de usi metalice de inalta securitate din Romania, realizeaza produsele comercializate in structura tip cheson.

Izolatie interiorara de calitate superioara

Evident, izolatia este foarte importanta, mai ales in ziua de astazi cand incertitudinea pretului gazelor naturale si energiei electrice este practic constanta. Pe scurt, ai nevoie de o usa prin care sa nu bata vantul.

Acest efect poate fi obtinut cu ajutorul izolatiei din spuma poliuretanica care este injectata direct in blatul usii. Astfel, nu exista goluri sau crapaturi care pot dauna integritatii produsului – izolatia este realizata in mod etans.

Sliduri rezistente, din otel masiv

Pentru a garanta siguranta ta si a casei tale, broastele simple nu sunt de ajuns. Acestea trebuie la randul lor sa fie protejate prin intermediul altor componente numite sliduri. Este recomandat ca acestea sa fie din otel masiv – de departe unul dintre cele mai bune materiale pentru a intari un anumit element, indiferent de produsul la nivelul caruia acesta se afla.

Din nou, MACO aduce la usa elemente superioare – mai exact, un patent propriu prin care se realizeaza protectia broastelor cu sliduri din otel masiv.

Feronerie de calitate

Nu in ultimul rand, feroneria este piesa de rezistenta a oricarei usi metalice. Aceasta se refera la intreg blocul din zona broastei – mai exact, lacatul responsabil pentru securizarea usii. Elementul respectiv trebuie sa fie practic impenetrabil.

Pentru a garanta siguranta maxima, MACO utilizeaza feronerie de calitate superioara – Mottura, Mul-T-Lock, Assa Abloy si nu numai. Prin intermediul acestora, beneficiezi de un element rezistent in timp si la uzura, dar mai ales de un element sigur, pe care te poti baza atunci cand esti plecat in vacanta.

MACO, primul producator roman de usi de inalta securitate iti poate pune la dispozitie toate cele mentionate mai sus, prin intermediul unor usi metalice cu design placut, ideale pentru orice tip de casa sau apartament. Acceseaza chiar acum website-ul MACO.ro si descopera oferta de usi exterior a acestui producator!

Lasă un răspuns

Te-ar mai putea interesa...

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.