Cum ar trebui sa fie privite anunturile pe retelele de socializare si cum te poti inspira din campaniile concurentilor?

Ganditi-va la anunturile sociale ca la un joc pe termen lung si nu incercati sa gasiti o scurtatura spre succes peste noapte. Ca si in cazul tuturor lucrurilor, obtineti o replica la ceea ce oferiti si, in timp ce aceste instrumente pot fi o sursa nepretuita de date pentru voi, nu va bazati pe aceste instrumente pentru ca ele sa faca totul pentru voi.

Va prezentam mai multe instrumente pe care le puteti utiliza pentru a face campanii pe Facebook inspirate din alte campanii.

PowerAdSpy

PowerAdSpy este mai mult un instrument traditional de spionaj pentru anunturi sociale, prin faptul ca va ofera o defalcare detaliata a fiecarei reclame, impreuna cu URL-ul paginii de destinatie, ultima data vazuta, implicarea sociala si optiunile de directionare. Este o resursa excelenta pentru marketerul afiliat care doreste sa priveasca dincolo de reclama creativa.

Puteti cauta anunturi dupa cuvinte cheie, domeniu si agent de publicitate si sorta dupa cele mai noi anunturi, cele mai lungi difuzari si statistici despre angajamente sociale, precum si optiunile de directionare si proprietatile paginii de destinatie.

Filtrele sunt extrem de utile pentru rafinarea parametrilor de cautare si obtinerea de anunturi care sunt super relevante pentru campania dvs. Facilitatea de a gasi si analiza campanii de vanzari incredibil de usor este un mare atuu sustinut si de faptul ca pot fi vazute si reclamele de tip call to action, ceea ce ofera o perspectiva excelenta asupra actiunilor pe care agentii de publicitate le solicita utilizatorilor.

MagicAdz

MagicAdz este o completare relativ noua la colectia Facebook Ads Spy Tools, dar una care a facut valuri in domeniu. Impreuna cu o baza de date uriasa de anunturi din 49 de tari, MagicAdz poate gasi, de asemenea, anunturi de afiliere neincarcate, anunturi de afiliere clasice si anunturi suspecte acoperite cu un singur clic.

Va ajuta sa descoperiti anunturi care sunt acoperite in Facebook Ads, astfel incat sa gasiti pagina de destinatie reala folosita de agentul de publicitate si sa analizati strategia de vanzare. Acest lucru va va ajuta sa va construiti propriile campanii si sa vedeti care sunt strategiile si reclame reale utilizate de afiliati.

Este insa o problema cu acest program deoarece puteti sa fiti blocati daca Facebook detecteaza utilizarea programului.

AdSector

AdSector este un alt instrument minunat pe care il veti iubi! Un avantaj important este pretul pentru ca il puteti cumpara accesand AdSector coupon code ceea ce inseamna ca veti avea la dispozitie un intreg pachet de tooluri si programe care sa va ajute sa configurati inclusiv campanii de SEO si publicarea de content.

Ca instrument creativ pentru informatii publicitare, acesta are multe dintre caracteristicile standard pe care le-ati astepta, dar va permite, de asemenea, sa filtrati rezultatele prin reteaua afiliata si sistemul de urmarire.

Folositi-l pentru a gasi anunturi cu cele mai mari performante in nisa  si pentru a descoperi strategiile concurentilor pentru a crea propriile campanii castigatoare.

De asemenea, exista o multime de caracteristici excelente, cum ar fi posibilitatea de a descarca paginile de destinatie ale concurentilor, directionarea publicului si analize detaliate pentru fiecare reclama.

Lasă un răspuns

Te-ar mai putea interesa...

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.