Cele mai populare 5 opțiuni pentru finisarea piscinei din beton

În ceea ce privește finisarea piscinei de beton, aspectul contează foarte mult. Unora le place piscina albastru strălucitor, iar alţii optează pentru o piscină cu apă neagră. Este ușor să obțineţi aceste efecte. Tot ce trebuie să faceţi este să schimbaţi culoarea suprafeței piscinei.

Puteți alege dintr-o mulțime de culori pentru piscină în funcție de designul casei dvs. Pentru culorile suprafeței, puteți lua în considerare o mulțime de produse, ținând cont de peisajul din jurul piscinei și de designul casei dvs. De exemplu, culorile deschise, cum ar fi faianta albă, este o alegere ideală pentru casele moderne. Pe de altă parte, o culoare subtilă poate funcționa bine cu o casă proiectată în mod tradițional.

Deși există o mulțime de opțiuni de colorare, majoritatea oamenilor optează pentru un ton albastru. Acest lucru vă asigură că apa pare întotdeauna albastră, indiferent dacă afară este senin sau înnorat. De asemenea, tonurile de albastru sunt recomandate atât pentru locuinţele în stil modern, cât şi pentru cele clasice.

Cheia este să luați în considerare culoarea și textura interiorului piscinei dvs. Ar trebui să se potrivească cu tipul de amenajare a piscinei și cu designul casei.

În acest articol, vom vorbi despre cele mai populare 5 materiale în ceea ce privește finisarea piscinelor de beton.

Faianţă

Avantajul plăcilor de faianţă este că arată frumos și sunt rezistente. Deși este nevoie de mult timp pentru a monta faianţa, merită investiția, deoarece aceasta rezistă la uzură. Puteți alege dintr-o mulțime de stiluri, cum ar fi mozaicuri, modele de diamante, în stil grecesc clasic sau plăci simple.

Tencuială

Tencuiala este cea mai economică alegere pentru interiorul piscinei dvs. Dar, deși nu vă va costa mult, trebuie să fiți gata să plătiți mai mult pentru întreținerea ulterioară. Pentru interioare din ipsos, albul este una dintre cele mai bune culori, deoarece poate reflecta culoarea cerului. Deci, poate schimba starea de spirit a apei piscinei în funcție de vreme.

De asemenea, expunerea constantă la substanțele chimice și elementele din piscină poate avea un impact negativ asupra tencuielii. Ca urmare, tencuiala își poate pierde culoarea. Cu toate acestea, rețineți că este posibil să fie nevoie să revopsiți sau să tencuiți din nou din când în când.

Piatră

Dacă vă place piscina cu aspect natural, piatra este cea mai populară alegere. Piatra arată grozav dacă aveți o piscină în stil lagună, cu verdeață în jurul ei. Lucrul grozav la piatră este că rezistă la substanțe chimice/pete și rezistă testului timpului. De asemenea, nici măcar nu trebuie să folosiți chit pentru montare.

Cuarţ

Cuarţul vă permite să creați un finisaj premium al piscinei din mai multe motive. De exemplu, oferă culori vibrante și de lungă durată. În plus, oferă o senzație netedă și strălucește atunci când se adaugă elemente precum scoicile pentru reflectarea sau refracția luminii.

Majoritatea proprietarilor de piscine apreciază finisajele din cuarţ, deoarece creează un finisaj neted și mătăsos. Prin urmare, acest tip de piscină este fin pentru picioare și mai ușor de curățat.

Fibra de sticlă

Fibra de sticlă oferă un finisaj neted. Adesea, majoritatea piscinelor standard/tipice sunt preinstalate cu fibră de sticlă. În afară de aceasta, există și alte opțiuni care vă permit să utilizați fibra de sticlă peste beton.

Dacă sunteți în căutarea unui finisaj pentru piscina din beton, intraţi pe piscinepremium.ro, unde veţi găsi informaţii şi ghiduri complete privind piscinele de beton.

Lasă un răspuns

Te-ar mai putea interesa...

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.