5 Beneficii ale urmaririi GPS pentru remorcile unei flote

Camioanele continua sa fie depasite numeric de remorci, si devine din ce in ce mai important ca managerii de flote sa inceapa sa ia in considerare serios beneficiile urmaririi remorcilor prin GPS.

Un dispozitiv de urmarire a remorcii se poate dovedi o modalitate foarte usoara si rapida pentru manageri de a tine evidenta intregii flote, precum si de a localiza aceste active importante ale lor.

Cinci beneficii dovedite ale urmaririi remorcilor flotei prin GPS

Urmarirea remorcilor prin GPS va ajuta sa va eficientizati afacerea prin optimizarea vietii vehiculelor, imbunatatirea performantei soferului si reducerea costurilor generale.

Va ajuta sa obtineti acel avantaj atat de necesar fata de concurenta si va ofera posibilitatea sa furnizati un serviciu excelent pentru clienti.

1. Optimizarea resurselor vehiculelor

Dispozitivele de localizare GPS permit managerilor de flote sa monitorizeze atat performanta, cat si locatia remorcilor in orice moment. Aceste sisteme furnizeaza date extrem de precise despre ralanti, comportamentul soferului, consumul de combustibil si locatiile exacte in cateva minute.

Cand managerul are toate informatiile potrivite legate de performanta flotei, se poate concentra apoi asupra optimizarilor specifice care vor creste veniturile.

2. Management mai bun al soferului

Cand soferii stiu ca sunt urmariti, au sanse mai mari sa conduca mai bine. Urmarirea flotei prin GPS va permite sa fiti proactivi inainte de incidente si accidente, precum si sa identificati soferii care nu respecta regulile.

In cazul in care are loc un accident, managerii si proprietarii de afaceri se pot asigura ca persoanele care raspund la urgenta obtin imediat locatia exacta a accidentului.

3. Cresteti economiile de combustibil

Acestea sunt cele mai mari economii la care va fi martora afacerea dumneavoastra odata ce dispozitivele de monitorizare GPS au fost instalate.

Gestionarea flotei prin GPS face totul mult mai usor. Cu un comportament îmbunatatit al soferului, mai putin mers la ralanti si o directie mai buna, economiile de combustibil vor incepe in cele din urma sa fie observate.

  1. Reducerea costurilor de intretinere si a timpului de nefunctionare

Acest soft poate fi programat sa trimita alerte si notificari ori de cate ori vehiculele sunt programate pentru intretinere de rutina. Primiti alerte prin sms sau e-mail care indica momentul in care remorcile trebuie sa faca schimbul de anvelope, schimbul uleiului sau alte proceduri de intretinere de rutina. Acest lucru ii va ajuta pe proprietarii de afaceri si pe manageri sa ramana la curent cu intretinerea regulata.

5. Scaderea costurilor legate de asigurari

Majoritatea companiilor de asigurari proeminente au ajuns sa vada cat de importanta poate fi urmarirea flotei prin GPS si sustin cu fermitate implementarea acesteia.

In majoritatea scenariilor, remorcile care au dispozitive de monitorizare GPS pot avea primele de asigurare scazute.

Concluzie

Incepeti sa va urmariti flotele folosind software-ul de monitorizare GPS cat mai curand posibil pentru optimizara managementului si pentru cresterea productivatatii. Beneficiile urmaririi prin GPS pur si simplu nu pot fi ignorate https://cargotrack.ro/blog/management-flota-auto-si-management-flota/

Sunteti gata sa instalati sistemele de monitorizare GPS in flota dumneavoastra? Contactati acum un reprezentant CargoTrack pentru a afla mai multe detalii.

Lasă un răspuns

Te-ar mai putea interesa...

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.