Ce trebuie sa stiti inainte de a cumpara sosete?

Ce trebuie sa stiti inainte de a cumpara sosete

Daca ne gandim la sosete pentru barbati, scena mitica a dansului lui Tom Cruise din filmul Risky Business imi vine automat in minte. Echipa de styling a filmului de succes al anilor ’80 s-a descurcat foarte bine pentru ca astazi putini sunt cei care nu-si amintesc acel look format dintr-o camasa roz si sosete albe. O combinatie simpla, dar castigatoare.

Si nu, cu asta nu va spunem sa va inscrieti la aceasta moda. Dar vrem sa aveti notiunile de baza pentru a alege sosetele cu care stiti ca veti obtine intotdeauna dreptul si ca acestea vor dura, de asemenea, tine (nu mai „rosii”, va rog). Vezi aici cum se poarta sosetele de barbati!

Sosete pentru barbati: pe care sa le alegeti pentru fiecare ocazie

De obicei, li se acorda putina atentie. Este clar ca nu imbracamintea este cea care iese cel mai mult in evidenta din tinuta noastra, dar o alegere proasta o poate ruina complet. Deci, daca nu doriti sa esuati, sa iei notite din acest articol.

  • Daca sunteti unul dintre cei care merge intr-un costum la birou (sau aveti un eveniment care necesita purtarea acestuia), cea mai buna optiune vor fi sosetele lungi pentru barbati sau, cel putin, cele care nu lasa gleznele in aer. Este adevarat ca in ultima vreme a devenit o moda sa fie lasate gleznele la vedere dar sfatul nostru este ca, atunci cand porti pantofi eleganti, sa incerci sa-ti acoperi bine piciorul si sa optezi pentru aceasta tendinta in intalniri mai informale.
  • Culorile? Neted, sobru si care se combina cu tonul pantalonilor. Desigur, daca trebuie sa purtati un smoching, negrul va fi aliatul vostru. In magazine veti gasi mai multe modele perfecte pentru ocazie.
  • Pentru un plan casual in care mergi cu jeansi sau cu niste pantaloni mai relaxati, acesta va depinde de incaltamintea pe care o folosesti. Daca optezi pentru adidasi, glezna sau stilul invizibil sunt excelente. Desigur, daca sunteti unul dintre cei care nu rezista bine frigului, optati intotdeauna pentru sosete inalte sau pe jumatate (pe care le puteti folosi si cu incaltaminte mai putin informala). Pentru acest tip de look, gama cromatica este mult extinsa si ai frau liber sa alegi culoarea care iti place cel mai mult (atata timp cat se potriveste bine cu ceea ce porti, bineinteles).
  • Si pentru a face sport veti sti deja ca albul este rege. Tonuri albe si luminoase. Cele lungi? Dupa cum va simtiti confortabil, dar optiunea cea mai confortabila este modelul de sosete care au o dimensiune care acopera glezna.
  • Un truc atunci cand alegeti culori? Daca pariati pe un design de acelasi ton ca pantofii, veti putea prelungi piciorul vizual.

Confortul este esential

Designul este foarte important daca vrem sa aratam perfect, dar daca exista ceva primordial atunci cand alegem sosete pentru barbati este confortul. Pentru a le face confortabile pentru noi, trebuie sa ne asiguram de inaintacest lucru inainte de a cumpara:

Ca sunt de marimea noastra (nici mai mari, nici mai mici): Pare evident, dar mai mult de o persoana are modele de sosete care nu corespund dimensiunii piciorului lor.

Lasă un răspuns

Te-ar mai putea interesa...

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.