Serviciile funerare sunt gestionate de companii private autorizate si includ urmatoarele servicii:
- gestionarea procedurilor administrative referitoare la deces;
- vanzarea de lazi si articole funerare;
- gestionarea si transportul cadavrelor.
Care sunt serviciile noastre funerare
Directorii de inmormantari Funerare Nicolas se ocupa de fiecare pas sau cerere care poate afecta organizarea ritului funerar. Stim cat de mult familiile au nevoie de sprijin intr-un moment atat de delicat, iar sprijinul nostru are ca scop eliberarea lor de indatoriri materiale pentru a ne concentra doar pe sacralitatea momentului. Poti vedea oferta completa pe http://www.funerarenicolas.ro/.
Principalele noastre servicii sunt:
- Organizarea inmormantarii.
- Incinerarea si eliminarea cenusii.
- Transport funerar national si international.
- Pansamentul corpului.
- Reinnoirea concesiunii nisei.
- Pregatirea funerarului.
- Gestionarea procedurilor birocratice birocratice.
Este posibil sa personalizati realizarea fiecareia dintre aceste arii macro in functie de dorintele decedatului si de deciziile luate de familie. Fiecare dintre aceste servicii funerare este disponibila in cadrul tintei alese pentru ceremonie. In tara noastra, inmormantarea este un moment care este luat foarte in serios si agentia noastra se angajeaza sa ofere intotdeauna cele mai bune clientilor sai.
Cum se organizeaza o inmormantare: serviciile care trebuie solicitate
Daca o persoana draga a murit, este timpul sa organizam o inmormantare pentru a-si imbunatati memoria. Multi oameni nu stiu de unde sa inceapa si, din fericire, exista camine funerare care au sarcina de a se ocupa de toate fara a fi nevoie. Este dificil sa incepi sa organizezi inmormantarea intr-un moment de doliu si, prin urmare, expertii se gandesc la asta, urmand intotdeauna indicatiile tale. Deci, sa vedem care sunt serviciile oferite de acesti experti.
Culori funerare – Ar trebui sa porti negru?
O intrebare obisnuita este „Care sunt culorile potrivite pentru a purta la inmormantare?” Raspunsul nu mai este doar negru. De-a lungul timpului, eticheta funerara a evoluat. Traditia obisnuita de a purta cel mai bun costum sau rochie neagra nu mai este o necesitate, dar nu poti gresi daca o porti.
Culori potrivite pentru inmormantari:
- Negru
- Gri inchis (si gri mai deschis)
- Albastru inchis
- Nuante maro
Vizite
Partea vizitelor se mai numeste expozitie sau priveghere si, in mod traditional, consta in afisarea corpului defunctului in sicriu. Expozitia are loc de obicei cu o noapte sau doua inainte de inmormantare, iar defunctul este de obicei imbracat in cele mai frumoase haine, purtand adesea bijuteriile lor preferate. Corpul poate fi sau nu imbalsamat, in functie de timpul de la moarte si de cerintele religioase.
Funerale
Inmormantarea in sine este un serviciu de pomenire in care prietenii si rudele se reunesc pentru a auzi de la un duhovnic al religiei persoanei decedate (daca persoana respectiva era credincioasa). Prietenii apropiati sau membrii familiei tin adesea discursuri si impartasesc povesti si amintiri din viata decedatului, astfel incat toti cei prezenti sa poata participa la comemorare si sa participe la doliu.
Funeraliile pot fi tinute intr-o biserica sau lacas de cult, o funerara sau casa unui membru apropiat al familiei. Daca slujba se afla intr-o camin funerar, aceasta include deseori rugaciuni, binecuvantari si laude din partea familiei.
Serviciul funerar
O slujba de inmormantare este un eveniment desfasurat langa mormant, mausoleu sau locul de incinerare, unde corpul decedatului este ingropat sau incinerat. In unele cazuri, slujba funerara urmeaza imediat inmormantarea.
Cortegiul funerar trece apoi direct de la ceremonia memoriala la locul de inmormantare. In alte cazuri, inmormantarea include numai slujba de inmormantare. Slujba de inmormantare poate avea loc si mai tarziu, cand locul de odihna final este gata.
Regizori funerari
Un director funerar ca ghid funerar poate fi o companie independenta de familie detinuta de un investitor financiar, o companie semipublica, o organizatie mutuala sau o asociatie. Este posibil sa alegeti directorul funerar in orasul sau departamentul la alegere.
Profesii legate de sectorul directorilor funerari
Directorii de inmormantari acopera diferite profesii, cum ar fi asistent / consilier de inmormantare, maestru de ceremonii, purtatori, imbalsamator si lucrator in marmura. Acesta din urma desfasoara lucrari in cimitir. Printre altele, el se ocupa de pregatirea concesiunilor pentru inmormantare.
Definitia funeral
Cand o persoana moare, este important sa organizezi o inmormantare pentru a le aminti, onora si plange. In timp ce ideea generala a inmormantarilor este aceeasi in intreaga lume, detaliile ceremoniei, riturile si atitudinile difera de la o cultura la alta.
Camera funerara
80% dintre directorii de inmormantari ofera un loc de intampinare familiilor si celor decedati. Camera funerara permite rudelor decedatului sa jeleasca intr-un loc potrivit. Funeraria este un loc compus din sali de prezentare care ma masoara intre 18 si 20 de ani. Acest spatiu este intim si confortabil pentru a permite familiei si prietenilor persoanei disparute sa vegheze asupra decedatului lor.
Ceremonia funerara incepe cu afisarea trupului sau priveghiul. Acest pas consta in expunerea corpului defunctului in sicriu.
Funeraliile sunt o slujba de pomenire care permite prietenilor si rudelor decedatului sa se adune acolo unde se face rugaciune daca decedatul este credincios.
In aceasta etapa, ascultam adesea discursuri pentru a ne aminti de decedat. Serviciul funerar inseamna inmormantarea sau incinerarea decedatului.