Ce este un brad artificial realist?

Ce este un brad artificial realist?In ultimii ani, cei mai frumosi brazi de Craciun artificiali de varf au concurat serios cu estetica brazilor naturali. Atat de mult, unii brazi „falsi” arata ca unii reali, deoarece finisajele lor sunt remarcabile. Acesta este cazul brazilor artificiali realisti, care se disting prin fabricarea lor de ultima generatie si numeroasele lor detalii care ii apropie de copacii forestieri adevarati.

Proiectarea pomilor de Craciun artificiali de ultima generatie este atat de bine realizata incat unele modele de prestigiu arata ca niste brazi adevarati. Odata iluminati si complet decorati … sunt superbi! Dar atunci, ce caracterizeaza un copac artificial realist? Cum il poti diferentia de un brad artificial clasic?

O silueta naturala

Brazii realisti prezinta o silueta naturala, bine proiectata si echilibrata, cu o redare realista la nivel de ramura. Conurile sunt dense, astfel incat aspectul sau este bine impodobit. Uneori, forma copacului poate varia: baza slabita, copac subtire, silueta subtire … dar oricare ar fi modelul, oricare ar fi designul sau, un brad realist prezinta intotdeauna o silueta foarte echilibrata, cu aspect natural, aproape de pomii de Craciun adevarati.

Nimic nu este lasat la voia intamplarii, chiar si culoarea copacilor este conceputa pentru a arata ca un brad adevarat!

Ace realiste

Acele realiste sunt diferite de acele moi stufoase pe care probabil esti obisnuit sa le vezi. Aici, acele imita perfect ramurile copacilor adevarati. In general, aceste ace sunt pozitionate pe capetele ramurii. Ace moi sunt pozitionate langa trunchi pentru a crea o umplutura densa si stufoasa si un efect natural. Aceasta combinatie armonioasa face posibila crearea unui aspect foarte natural (conuri, echilibru de ramuri, culoare), aproape de brazii de padure!

In ceea ce priveste brazii acoperiti cu zapada realisti, acestia beneficiaza de aceeasi calitate si cerinte de fabricatie ca si modelele de brad verde.

Calitatea designului sau

In ceea ce priveste designul, pomii de Craciun realisti ofera finisaje si garantii excelente :

  • Materiale de calitate concepute pentru a rezista in timp
  • Un design robust
  • Asamblare usoara si rapida
  • garantie pe termen lung

Respectarea standardelor

Un copac artificial realist este mai presus de toate un copac care beneficiaza de un design atent si care trebuie sa respecte standardele in vigoare in tara noastra, la fel ca toti copacii artificiali comercializati in Romania.

In Romania, standardele sunt stricte in ceea ce priveste arborii artificiali comercializati: aceste standarde implica specificatii precise si fabricare specifica, ceea ce necesita o atentie speciala pentru piata noastra. Dar este mai presus de toate o garantie reala a calitatii pentru consumator si, de asemenea, o garantie a sigurantei.

La BraziCraciun.net, modelele de brad pe care le ofera indeplinesc toate standardele romanesti si europene. Fiecare model a fost ales pentru grija deosebita acordata finisajelor. Furnizorul lor de incredere, recunoscut pentru capacitatea sa de a oferi copaci de foarte buna calitate, care se numara printre cei mai frumosi brazi din lume, garanteaza o calitate excelenta a fabricatiei, precum si respectarea stricta a standardelor.

In plus, toti brazii de Craciun sunt ignifugi (rezistenti la foc).

Lasă un răspuns

Te-ar mai putea interesa...

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.