Cauti un job flexibil dar cu un salariu bun? Iata cateva ponturi despre cum ai putea face bani…

Cauti un job flexibil dar cu un salariu bun

Sunt mai multe metode de a face bani in mediul online, insa nu toate dau roade, iar noi le vom prezenta pe cele mai comune dintre ele.

Traduceti continutul

Daca considerati ca va lipseste creativitatea sau preferati ceva mai mecanic decat sa lucrati ca editor si aveti un nivel bun cu o limba, va puteti monetiza cunostintele efectuand servicii de traducere online.

Exista multe companii care trebuie sa traduca texte de pe blogurile, site-urile sau postarile lor de pe retelele sociale si care cauta nativi pentru a face acest lucru. In plus, este de obicei destul de bine platit.

De fapt, in momentul in care Netflix a deschis unele candidaturi pentru a gasi oameni care si-au tradus seria online prin programul lor Hermes.

Acum nu mai au nevoie de acest serviciu, dar exista si platforme online care pun traducatorii in contact cu companii care au nevoie de servicii de traducere, ar fi Gengo.

Gengo este o platforma online care a oferit servicii de traducere catre Youtube sau Sony, printre altele. Trebuie doar sa va inregistrati pe site-ul lor web si sa treceti testul de nivel. De acolo, veti avansa in randurile si veti accesa locuri de munca mai bine platite pe masura ce traduceti.

Marele avantaj al Gengo este ca puteti alege ce locuri de munca faceti si puteti organiza programele dupa bunul plac, ceea ce va ofera o flexibilitate enorma pentru a castiga bani de oriunde.

Creati un canal Youtube

Odata cu achizitionarea Youtube de catre Google si cresterea exponentiala a consumului de continut in format video, au existat oameni care, peste noapte, au inceput sa castige o multime de bani cu canalul lor video.

Da, exista din ce in ce mai multi concurenti, dar Youtube este al doilea motor de cautare pe internet, numai in spatele Google si este de asteptat ca intr-un timp foarte scurt sa devina primul. Asta inseamna ca potentialul sau economic este in plina expansiune.

Despre cati bani vorbim?

Probabil ai auzit ca unii YouTuberi factureaza milioane de euro pe an. Dar le poti numara pe degete. Pentru a face calculele, trebuie sa stii ca, in medie, publicitatea Youtube plateste intre 0,20 si 3 euro pentru fiecare 1.000 de vizualizari ale unui videoclip.

Aceasta cifra depinde de tema canalului, deoarece continutul despre Forex sau sanatate este de obicei platit mai bine decat canalele despre jocuri video sau curiozitati.

Sa presupunem ca dupa 18 luni reusi sa construiti un canal cu 100.000 de abonati, ceea ce nu este deloc rau.

Daca ai incarcat un videoclip pe saptamana care a avut 75.000 de vizualizari, iar Youtube ti-a platit 1 euro pentru fiecare 1.000 de vizualizari, venitul tau ar fi de aproximativ 300 de euro pe luna.

Este dificil sa inlocuiesti un salariu intreg, dar daca poti aduce cunostinte sau distractie utilizatorilor si ai gratie in fata camerei, pe termen mediu este posibil sa generalizezi niste bani in plus cu un canal Youtube.

Videochat- un job cu precadere pentru dame

Practic e cel mai simplu job. Nu trebuie decat sa porti conversatii pe diverse subiecte cu persoane ce isi doresc asta.. tu vorbesti, ei te platesc. Totul este legal si cat se poate de serios. Plus de asta, ai numeroase beneficii cum ar fi: bonusuri, haine noi, ingrijire zi de zi- machiaj coafura etc. Studioul money-studio.ro este una dintre cele mai bune solutii.

Scrieti si publicati o carte electronica

Publicarea este complicata si chiar si cei mai buni autori au experimentat nenumarate respingeri. Dar piata cartilor digitale a facut din a deveni un autor publicat si a face din bani o afacere mult mai usoara. Oricine poate auto-publica o carte electronica si le poate vinde pe site-uri web la fel de mari ca Amazon. Cea mai buna parte? Este complet gratuit.

Cea mai importanta investitie pentru scrierea si vanzarea unei carti electronice este timpul petrecut scriind-o. Cu toate acestea, costurile monetare de pornire sunt minime. Gasiti-va nisa – cu cat este mai mica nisa, cu atat va va limita concurenta.

Cel mai bun lucru pe care il poti face pentru a-ti creste vanzarile este sa investesti in a-ti face cartea cat mai profesionala posibil. Obtineti un editor profesionist sau cel putin un corector profesionist pentru a va verifica munca. Gasirea unui profesionist care sa creeze o arta de acoperire buna si sa va formateze cartea poate contribui, de asemenea, la imbunatatirea vanzarilor.

Incepeti o afacere online SaaS

SaaS inseamna software ca serviciu. Este un model de afaceri in care clientii achizitioneaza solutii software online pe baza de abonament. Software-ul este gazduit central, ceea ce inseamna ca este stocat si accesat pe cloud.

O afacere online SaaS este o optiune fantastica pentru cei cu cunostinte de codificare si construire de software. Similar cu site-urile de membru, este o idee buna sa oferiti ceva gratuit. De obicei, aceasta este o perioada de incercare gratuita cu o data de expirare sau o versiune limitata a produsului final si serveste drept gust sau reclama pentru produsul dvs. complet platit.

Pentru a castiga bani din vanzarea de software, serviciul dvs. trebuie sa functioneze fara probleme. La inceput, va veti dedica mult timp rezolvarii erorilor si depanarii. Odata ce ati obtinut un produs rationalizat, afacerea este relativ automatizata; sistemul va trimite automat actualizarile catre cumparatori.

SaaS este un model de afaceri excelent, deoarece clientii sunt de obicei loiali. Odata ce se bazeaza pe software-ul dvs. pentru a-si conduce afacerea, sunt conectati. Un lucru indispensabil pentru ca aceasta afacere sa aiba succes este o cunoastere profunda a industriei.

Lasă un răspuns

Te-ar mai putea interesa...

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.