Care sunt beneficiile deținerii unui SmartWatch?

Care sunt beneficiile deținerii unui SmartWatch?Ce avantaje are un ceas de mână față de un smartphone care îl fac o achiziție bună? Să examinăm unele dintre cele mai convingătoare aplicații pentru ceasuri inteligente care te pot convinge să faci achiziționezi un ceas inteligent.

Nu afișează doar ora

Multor oameni le place să poarte un ceas. Fie are un scop practic (cum ar fi afișarea orei), fie pentru este un accesoriu elegant. Un ceas de calitate arată fantastic la încheietură.

Odată cu introducerea smartphone-urilor, totuși, ceasurile sunt în scădere în popularitate.

Cine are nevoie de un ceas când telefonul său are ceas, calendar și alarmă? Este o afirmație rezonabilă care ajută la explicarea scăderii recente a vânzărilor de ceasuri. Cu toate acestea, ceasurile inteligente sfidează această tendință, deoarece aduc ceva unic. Ele oferă toate aceste funcționalități standard ale ceasului, precum și capabilități care le lipsesc smartphone-urilor.

Localizarea unui telefon, cheie sau alt element este și mai simplă

Pierderea unui telefon sau a unui set de chei este, după cum bine știi, o situație extrem de iritantă. Pare întotdeauna să apară imediat înaintea unui eveniment important la care nu putem întârzia. Din fericire, un ceas inteligent poate face ca această situație neplăcută să fie depășită.

Majoritatea dintre ele au opțiunea „Găsește telefonul”. Poți să conectezi telefonul sau orice alt dispozitiv la acesta și să îl suni prin ceas oricând dorești.

Funcționează ca un tracker de fitness

Numeroase ceasuri inteligente includ monitorizarea fitness-ului ca funcție principală. Te va ajuta să îți menții obiectivele de fitness. Astfel, poți înlocui un tracker de fitness sau un pedometru cu un smartwatch de calitate, precum ceasul SmartWatch Garett LAURA Black. Poate măsura pașii, distanța, caloriile, ritmul cardiac, pulsul și somnul, și poate calcula parametri mai esențiali.

Răspunde la mesaje și acceptă imediat apelurile

Dacă porți un ceas inteligent, nu mai trebuie să scoți telefonul din buzunar. Poți prelua apeluri și răspunde la mesaje text în timp ce ești în deplasare. Acest lucru este deosebit de util în timpul exercițiilor fizice sau în situațiile în care transportul unui telefon ar fi inconfortabil.

Unele ceasuri permit, de asemenea, comenzi vocale. Poți vorbi de la încheietura mâinii și interacționa cu cineva aflat la sute de kilometri distanță.

Ești conectat chiar și atunci când faci activități

Când alergi, mergi cu bicicleta, înoți sau te implici în orice alt tip de activitate, poți să îți verifici mesajele, apelurile sau notificările. Este adesea imposibil să porți un telefon în timpul acestor activități. Astfel, un smartwatch devine cu adevărat benefic.

Te menține conectat mai mult decât dispozitivul mobil

S-ar putea să te întrebi mai întâi de ce ai avea nevoie de un ceas inteligent dacă aveți deja un smartphone de înaltă calitate. Unele ceasuri inteligente au baterii atât de puternice încât un smartphone pur și simplu nu poate concura.

În concluzie, dacă îți place tehnologia și te consideri o persoană activă, atunci un smartwacth este gadgetul de care ai nevoie. Beneficiază de avantajele unui ceas inteligent și alege-ți chiar acum preferatul!

Lasă un răspuns

Te-ar mai putea interesa...

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.