Care sunt beneficiile asigurarii de sanatate a angajatilor?

Conducerea unei echipe este o mare responsabilitate, indiferent de randul companiei sau afacerii tale. In cadrul ramurii de asigurare de afaceri, o polita de sanatate pentru angajatii dumneavoastra va ofera puterea de a avea grija de ei.

In acelasi timp, compania profita si de beneficiile acestei decizii, pentru ca, pe langa evitarea platilor neprevazute in caz de urgenta, vei avea o echipa mai angajata si mai loiala. Vrei sa afli avantajele incheierii unei asigurari de sanatate pentru angajatii tai? Ramai sa citesti.

Toti colaboratorii pot fi pe acelasi plan

O politica de sanatate se concentreaza in primul rand pe ingrijirea medicala a pacientilor care prezinta primele simptome ale unei boli. Cu toate acestea, sunt incluse si consultatii cu specialisti, spitalizare, teste de diagnostic si medicamente.

Pentru un control mai bun in cadrul companiei este benefic ca toti angajatii sa obtina aceleasi servicii si acoperire. Acest lucru asigura o investitie fixa pentru a avea grija de sanatatea personalului.

Acestea vor fi acoperite in afara orasului

Daca personalul dumneavoastra este raspandit in diferite zone ale tarii, luati in considerare acoperirea departamentala. Aceasta include consultatii medicale si servicii de ingrijire la domiciliu in functie de diagnosticul medical, in functie de disponibilitatea regiunii.

De asemenea, este eficient in cazul unui accident care necesita transferul in oras, fie cu ambulanta terestra, fie cu ambulanta aeriana.

Optiunea de a include membrii familiei

Un alt beneficiu pe care angajatii dumneavoastra il pot obtine este posibilitatea de a adauga membri ai familiei intr-o politica de sanatate a afacerii. Acest lucru le ofera o mai mare liniste sufleteasca si nu reprezinta o investitie suplimentara pentru afacerea dvs.

Primesti planuri personalizate in functie de afacerea ta

In cazul echipelor de lucru care au nevoie de diferite tipuri de acoperire, exista o mare varietate de planuri care pot fi personalizate in functie de zona sau departament.

Acest lucru este, de asemenea, profitabil pentru companie, deoarece poate investi intr-un serviciu specializat, adaptat nevoilor fiecaruia dintre lucratorii sai si fara a fi nevoie sa plateasca pentru alte servicii care nu pot fi utilizate.

Angajarea de asigurari de sanatate pentru angajatii dumneavoastra este o decizie in care ambele parti castiga. In primul rand, echipa ta va fi mai calma, va putea avea grija de ea si de familiile lor si vor avea sprijin financiar. Compania dumneavoastra va primi loialitatea lor si vei evita costurile de a avea o urgenta medicala de lucru. Vezi aici oferte de asigurari private de sanatate.

Ce este asigurarea privata de sanatate?

Asistenta medicala privata este finantata din prima platita de asigurat si acceptata de ambele parti. La incheierea asigurarii, beneficiarul primeste asistenta medico-chirurgicala in conditiile prevazute in polita. De obicei, acoperirea include, de asemenea, asistenta specializata, servicii de urgenta, teste de diagnostic, medicina preventiva, chirurgie, maternitate, kinetoterapie si reabilitare, printre multe alte servicii. Iar abonamentele la polite pot fi individuale, familiale si de grup.

La randul sau, in cazul serviciilor de sanatate publica, asistenta este furnizata de stat. Prin urmare, beneficiul este primit de toti cetatenii  in mod egal, iar fondurile pentru a sprijini acest serviciu in curs de desfasurare provin de la securitatea sociala.

Cele mai comune cauze de deces

Timp de mai bine de un deceniu, bolile de inima si cancerul au revendicat primul si, respectiv, al doilea loc ca fiind principalele cauze de deces in America.  In combinatie cu a treia cea mai frecventa cauza de deces – bolile respiratorii inferioare cronice – cele trei boli reprezinta jumatate dintre toate decesele din Statele Unite.

De mai bine de 30 de ani, Centrele pentru Controlul si Prevenirea Bolilor (CDC) colecteaza si examineaza cauzele decesului. Aceste informatii ajuta cercetatorii si medicii sa inteleaga daca trebuie sa abordeze epidemiile in crestere in domeniul sanatatii.

De asemenea, numerele ii ajuta sa inteleaga modul in care masurile preventive pot ajuta oamenii sa traiasca o viata mai lunga si mai sanatoasa.

Primele 12 cauze de deces din Statele Unite reprezinta mai mult de 75% din totalul deceselor. Aflati despre fiecare dintre cauzele principale si ce se poate face pentru a le preveni.

Bolile de inima

 • Numar de decese pe an: 635.260
 • La suta din totalul deceselor: 23,1 la suta

Mai frecvente printre:

 • barbati
 • oameni care fumeaza
 • persoanele supraponderale sau obeze
 • persoane cu antecedente familiale de boli de inima sau atac de cord
 • persoane peste 55 de ani

Ce cauzeaza bolile de inima?

Boala cardiaca este un termen folosit pentru a descrie o serie de afectiuni care va afecteaza inima si vasele de sange. Aceste conditii includ:

 • aritmii cardiace (batai neregulate ale inimii)
 • boala arterelor coronariene (artere blocate)
 • defecte cardiace

Sfaturi pentru prevenire

Schimbarile stilului de viata pot preveni multe cazuri de boli de inima, cum ar fi urmatoarele:

 • Renuntati la fumat.
 • Mancati o dieta mai sanatoasa.
 • Faceti sport cel putin 30 de minute pe zi, cinci zile pe saptamana.
 • Mentineti o greutate sanatoasa.

Lasă un răspuns

Te-ar mai putea interesa...

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.