In primul rand, este important sa alegeti cercei femei de buna calitate. Adica, ar trebui sa fie confectionate dintr-un material care nu provoaca alergii. In acest fel, veti evita o posibila infectie la nivelul lobilor urechilor si in gaurile urechilor. Psst… cerceii de bijuterii boeme sunt confectionati din argint 925 si/sau aur de 14 K.
Cercei din argint cu arborele vietii
Arborele vietii este prezent in toate religiile, simbolizeaza viata si ne invata cum sa traim o viata echilibrata intre material si spiritual. Este un simbol al cresterii interioare, se refera atat la viata materiala, cat si la cea spirituala.
Cercei din argint Floare de viata
Floarea vietii este un simbol al geometriei sacre, prezenta si ea in multe culturi. Floarea vietii reprezinta interdependenta lucrurilor si infinitatea lumii si a formelor sale. Este un simbol al dinamismului si al expansiunii.
Cercei din argint care atarna
Daca va plac cerceii atarnatori, veti gasi o gama larga de cercei atarnatori din argint. Mici sau mari, simple sau elaborate, alegerea va apartine. Cerceii nostri indieni din argint sunt perfecti pentru femeile boeme, hippie chic sau pentru cele carora le plac bijuteriile originale si diferite. Cu toate acestea, oferim, de asemenea, cercei de argint mai clasici pentru cei care prefera bijuteriile discrete.
Cercei cu cipuri de argint
Cercei cu cip de argint este cercelul femeii care poate fi purtat cu orice si in orice imprejurare. Din argint masiv sau cu o piatra, mica sau mare, cercelul poate fi purtat singur sau pe a doua sau a treia gaura a urechii. Cerceii de argint din magazinul nostru sunt foarte accesibili si ii puteti schimba foarte des!
Cum sa va curatati cerceii de argint?
Argintul este un material pe care il veti pastra toata viata. Cu toate acestea, daca nu purtati bijuteriile, acestea se pot innegri. Pentru ca cerceii tai de argint sa straluceasca din nou, pur si simplu inmoaie-i in otet alb timp de cateva minute. Apoi clatiti-le cu apa curata si stergeti-le cu grija. Cerceii tai vor fi ca si noi!
Daca cerceii vostri au pietre, luati o carpa „speciala de argint” pentru a evita deteriorarea pietrelor. In caz contrar, puteti folosi apa si sapun, care nu va deteriora piatra. De asemenea, este important sa reincarcati pietrele din cerceii de argint. Pentru a face acest lucru, spalati mai intai pietrele in apa curata pentru a le purifica. Apoi, puneti-va cerceii pe un grup de cuart in noptile cu luna plina.
Alte bijuterii din argint pentru femei din magazinul nostru
Pentru a va asorta cerceii de argint, va oferim inele, bratari, coliere sau bratari de glezna din argint. Vino si descopera toate colectiile noastre in magazinul nostru online!
Cercei pentru alte femei
Oferim o gama larga de cercei din alama aurita. Alama nu se misca si straluceste ca o bijuterie de argint. Cerceii din alama sunt disponibili si cu pietre naturale.
Pentru cei carora le plac cerceii mari, puteti gasi in colectiile noastre cercei etnici si fantezie din metal argintiu, rasina, margele de sticla, pene sau scoici.
Diamantale si aspectul lor
Daca ati petrecut timp cu privire la site-ul nostru web, probabil ca veti fi observat prevalenta diamantelor taiate vechi in colectiile noastre. Daca sunteti nou in ceea ce priveste termenul „cutietura veche”, s-ar putea sa va intrebati ce intelegem exact prin el. Intr-o oarecare masura, indiciul se afla in nume; In ceea ce priveste materialele pretioase, diamantele taiate vechi tind sa fie destul de vechi. Cu toate acestea, exista mai mult decat atat. In comparatie cu diamantul rotund taiat stralucitor – echivalentul contemporan al vechiului taietura si, de departe, cea mai populara alegere printre cumparatorii de inele de logodna din ziua de azi – exista o varietate de diferente interesante, multe care nu sunt imediat evidente pentru ochiul needucat.
Astazi, aceasta postare pe blog incadreaza contextul istoric care a dat nastere vechii taieturi, ceea ce o diferentiaza de taietura stralucitoare rotunda familiara si de ce ne iubim atat de mult aceste stralucitoare vechi fermecatoare.
Vechea taietura de mina (sau taietura perna) sa bucurat de perioada sa de glorie de la inceputul secolului al XVIII- lea pana la sfarsitul secolului al XIX- lea, iar acum se gaseste cel mai frecvent in bijuterii din epocile georgiana si victoriana. Exista ca o evolutie a taieturii Peruzzi in forma de perna cu 33 de fatete din anii 1700 si este considerata cea mai veche versiune a croielii stralucitoare moderne, ca fiind prima care utilizeaza 58 de fatete.
Se crede ca termenul „vechi taiat de mine” a intrat in limba populara la sfarsitul anilor 1800, intr-un moment in care productia de diamante din Africa a inceput sa o eclipseze pe cea a „vechilor mine” din Brazilia si India. Orice diamant originar din Brazilia sau India si taiat cu 58 de fatete si o forma patrata a fost etichetat ca o taietura de mina veche.