Inceputul functiei de video chat a fost la inceputul anilor 2000. MSN Messenger a fost unul dintre primele programe care au permis utilizatorilor sai sa aiba video chat.
In acel moment, calitatea video a fost foarte slaba, iar o rata de cadre scazuta a fost tipica. Viteza conexiunii la internet a fost de cativa kiloocteti pe secunda, asa ca era de asteptat. Ne puteam astepta la 12 cadre pe secunda in sesiunea de video chat si asta a fost bine…
Iti amintesti sa descarci un fisier cu viteza de 5Kb/s? Iti amintesti ca ai avut linia telefonica ocupata ore in sir in timp ce erai conectat?
Daca va amintiti oricare dintre punctele de mai sus, probabil ca aveti peste 30 de ani. A fost un moment bun pentru noi!
Timp de cativa ani, singura modalitate de a comunica intr-o sesiune de video chat a fost sa adaugati un utilizator la lista de prieteni pe MSN, AOL sau ICQ. Au existat cele mai comune aplicatii de video chat, asa cum le numim astazi.
Prin urmare, ar trebui sa stiti identificarea utilizatorilor inainte de a putea efectua apeluri video.
Modificarile au venit la video chat…
In 2003, Skype a fost lansat oficial, iar utilizarea sa a crescut incet in urmatorii ani. Cativa ani mai tarziu, in 2011, Microsoft a achizitionat Skype. Doi ani mai tarziu, MSN Messenger a fost intrerupt si inlocuit cu Skype pentru toti utilizatorii. Asta a fost o veste foarte proasta pentru toata lumea carora ne-a placut MSN Messenger.
Sa mergem mai departe…
Sa ne intoarcem la sfarsitul anului 2008, cand a fost lansat primul video chat online. Asa cum am vorbit mai sus, unii citeaza crearea primului video chat aleatoriu pentru Omegle, in timp ce altii citeaza un alt site web pe care nu il mentionam aici din motive de marca comerciala. Cu toate acestea, ar trebui sa stiti despre ce site web vorbim, de asemenea, un site de ruleta.
Pe site-ul omegle archive.org a fost pentru prima data in cache in martie 2009. Celalalt site de video chat a fost memorat in cache pentru prima data in noiembrie 2009. Asa ca am presupus ca Omegle a fost primul care a avut o idee aleatorie de video chat.
Videochatul aduce bani frumosi in portofelul tau. Esti o tipa interesanta, dornica de comunicare si o iubitoare a luxului? Fa bani rapid si sigur in Money-Studio.ro.
Cresterea rapida a utilizatorilor in chat-uri video aleatorii.
Videochatul a urcat pe primele pozitii in ultimii ani si asta datorita usurintei cu care este utilizat si a faptului ca oamenii simt nevoie de conectare face to face din ce in mai des.
Traim in era in care tehnologia avanseaza rapid si constant se fac imbunatatiri ale acestui sector. Utilizarea aplicatiilor printre care si videochatul, sunt la ordinea zilei si fac parte din cotidianul tuturor. Sa mai spunem ca se pot castiga bani frumosi cu ajutorul acestor aplicatii?
De ce e important sa ai un job care iti place?
Traim intr-o lume in care prea multi oameni nu sunt entuziasmati in timp ce isi desfasoara activitatea de zi cu zi si in care ceasul cu alarma de dimineata semnaleaza inceputul unei incercari lipsite de pasiune pentru a ajunge si a ramane inainte.
Oamenii au devenit atat de multumiti in disconfortul lor incat le este frica sa urmareasca orice ar putea prezenta riscuri, chiar daca este eliberator – si daca acest comportament si aceste atitudini devin cronice, pot fi daunatoare atat sanatatii mentale, cat si fizice.
Desigur, stresul de zi cu zi este inevitabil la locul de munca. Cu toate acestea, daca munca ta te face sa te simti nefericit in mod legitim (sau, mai rau, sa nu simti nimic), atunci poate ca este timpul sa-ti reaprinzi pasiunea sau sa cauti ceva mai bun.
Iata cateva motive pentru care sa iubesti si sa gasesti sens in munca ta este extrem de importanta in epoca actuala.
Orice loc de munca care iti provoaca o cantitate mare de stres este rau pentru tine in nenumarate moduri; un nivel crescut de stres poate duce la un risc crescut de atacuri de cord, accident vascular cerebral, crestere in greutate si un sistem imunitar slabit.
O zi de munca deosebit de stresanta sau intensa va poate face chiar sa va simtiti fara chef de viata. De fapt, in japoneza, exista un cuvant specific pentru „lucreaza pana la moarte”.
In anii 1970, cultura muncii era atat de intensa in Japonia incat au inventat lucrarea „Karoshi”, care implica angajati care sufera de insuficienta cardiaca si accident vascular cerebral, din cauza orelor lungi de lucru. Acest lucru se intampla si astazi.
Incercati sa nu va suprasolicitati, sa va luati munca acasa sau sa va faceti prea multe griji pentru munca dvs. in timpul liber, pentru a nu risca sa va relaxati pe deplin sau chiar sa va odihniti o noapte buna – chiar daca va place munca.