3 sfaturi de urmat ca asigurat Groupama – daune rezolvate rapid!

3 sfaturi de urmat ca asigurat Groupama – daune rezolvate rapid!
Groupama daune

Mereu ai nevoie de ajutor atunci cand vine vorba de rezolvarea daunelor din trafic – indiferent de nivelul tau de experienta. Totusi, sfaturile de mai jos sunt esentiale pentru soferii incepatori, dar mai ales pentru cei care nu au avut de-a face cu asiguratorul lor pana acum, dupa cum s-ar spune.

Astfel, daca vrei sa fii pregatit corespunzator pentru gestionarea dosarului Groupama daune, continua sa citesti acest articol!

Aduna-ti gandurile imediat dupa producerea daunei

Dupa producerea unei daune, exista lucruri pe care trebuie sa le faci si lucruri pe care nu ar trebui sa le faci. Ambele tipuri sunt la fel de importante si pot avea un rol semnificativ asupra evaluarii dosarului daunei tale, mai ales daca ceva nu este facut cum trebuie, dupa cum s-ar spune.

Astfel, un prim lucru de facut este obtinerea unei copii a politei RCA de la celelalt sofer implicat – aceasta iti garanteaza si faptul ca amiabila este completata corespunzator de acesta. Date incorecte in constatarea amiabila pot duce la anularea unui dosar Groupama daune.

Apoi, nu ar trebui sub nicio forma sa pleci de la locul accidentului fara datele de contact ale celuilalt sofer!

Avizarea si constatarea sunt lucruri diferite!

Destui soferi confunda procesul de avizare cu cel de constatare sau le considera unul si acelasi lucru. Aceasta confuzie poate duce la anularea dosarului tau de dauna si evident, la necesitatea de a plati reparatia masinii din propriul tau buzunar.

Astfel, avizarea reprezinta procesul care trebuie realizat imediat dupa producerea unei daune auto – cat de curand posibil! Aceasta notifica asiguratorul, in acest caz, Groupama, de dauna ta, acesta pregatindu-se pentru inspectia si evaluarea aferenta!

Apoi, constatarea reprezinta primul pas din crearea dosarului de evaluare daune. Aceasta poate fi facuta in termen de 3 zile de la producerea accidentului. Este recomandat ca aceasta sa fie realizata la sediul unui asigurator sau centru de daune.

3 sfaturi de urmat ca asigurat Groupama – daune rezolvate rapid!
Groupama daune

Un centru de daune iti poate oferi ajutor semnificativ!

Din moment ce a fost mentionat centrul de daune anterior, trebuie adaugat faptul ca acesta poate oferi soferilor ajutor semnificativ, mai ales celor care nu stiu cum sa gestioneze daunele Groupama. In functie de centru, acesta din urma poate oferi consultanta constanta pe tot parcursul realizarii si evaluarii dosarului de daune.

Mai mult decat atat, daca nu stii cum sa faci constatarea, poti apela oricand la un astfel de centru pentru si mai multe sfaturi. Totodata, aceste centre de daune prezinta si o sumedenie de servicii aditionale care fac rezolvarea daunei un proces placut in sine.

De exemplu, un centru poate avea service incorporat, iti poate oferi o masina la schimb pe durata reparatiilor si poate comunica cu asiguratorul tau pentru tine – si nu numai.

Un astfel de centru de daune este CarsInv – cu service auto incorporat, acesta este un centru din Bucuresti si care se poate ocupa de Groupama daune in mod corect! Totodata, acesta este partener oficial al celor mai multi asiguratori majori din Romania – pe scurt, orice sofer poate apela la acestia in cazul unei daune.

Pentru mai multe detalii, poti intra pe site-ul acestora sau ii poti contact prin email sau telefon, dupa caz!

Lasă un răspuns

Te-ar mai putea interesa...

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.