TREI moduri prin care poți îmbina eleganța cu stilul, pentru a străluci la evenimentele private

Te-ai gândit vreodată cum ar fi să îmbini eleganța cu stilul, mai ales atunci când urmează să mergi la un eveniment privat? Unele dintre acestea ar putea să impună un anumit dress code pe care trebuie să îl respecți, așa că vei fi pusă în situația de a alege o ținută sclipitoare, care să te reprezinte. Un rol important îl joacă bijuteriile în acest tablou stilistic, sau așa-numitele „prietene” ale doamnelor și domnișoarelor. Însă, cum ai putea construi o ținută care să transmită atât eleganță, cât și stil și feminitate? În cele ce urmează, vei descoperi câteva opțiuni pe care le-ai putea aborda, pentru a arăta precum modelele care defilează pe podium.

Iată câteva idei pe care le poți lua în considerare pentru a avea o ținută de nota zece la un eveniment special:

  • Mai înainte de toate, trebuie să cunoști natura evenimentului la care vei lua parte. Poate să fie vorba despre un eveniment privat, o zi de naștere sau un alt tip de aniversare. De altfel, poate fi o petrecere cu tematică prin care se cere un anumit dress code. Toate aceste aspecte sunt importante. Însă, pentru a îmbina eleganța cu stilul, trebuie să iei în calcul accesoriile, care sunt un „must have”. O rochie sau o salopetă elegantă trebuie accesorizată corespunzător, pentru a oferi note de feminitate. O pereche de cercei finuți sau o brățară din aur de pe bb-shop.ro ar putea reprezenta opțiunea perfectă prin care ținuta pe care o vei purta să transmită rafinament. Totodată, poți opta și pentru un lănțișor, dacă rochia sau salopeta pe care o vei purta are un decolteu în V.
  • De altfel, dacă vrei să ieși din zona de confort și să porți o vestimentație mai diferită față de cea pe care o alegi în mod normal, atunci începe cu accesoriile. Bijuteriile supradimensionate, pălăriile cu diverse inserții și pantofii pot transforma total o ținută. De exemplu, dacă vei purta o salopetă lungă, în dungi alb-negru, cu spatele decoltat, o poți accesoriza cu o pălărie cu panglici, purtată pe o parte. Un astfel de accesoriu va crea o iluzie prin care te va face să pari mai înaltă. De altfel, nu uita să porți o pereche de pantofi cu toc înalt și o poșetă cu nuanțe similare cu cele ale pălăriei.
  • De asemenea, pe lângă bijuteriile din aur pe care le poți purta cu succes la ținute, fără să ai teamă că ai putea greși din punct de vedere vestimentar, mai ai opțiunea de a transmite eleganță prin coafură. Este o parte peste care nu ar trebui să treci cu vederea, pentru că modul în care este aranjat părul trebuie să se potrivească cu restul ținutei. De exemplu, dacă ai părul lung, poți opta pentru bucle lejere. Pentru a oferi nota de eleganță, prinde părul în laterale cu lănțișoare aurii, special create pentru acest scop. Astfel de lănțișoare se prind dintr-o parte în alta și vor oferi un efect superb întregii ținute.

De altfel, așa cum spun specialiștii în acest domeniu, eleganța o poți transmite nu doar prin intermediul ținutei vestimentare, ci și prin statură și comportament. Aerul feminin pe care îl emani va fi întotdeauna remarcat de ceilalți, oriunde te-ai afla. Nu în ultimul rând, asigură-te că ținuta pe care o îmbraci și accesoriile pe care le porți se mulează pe personalitatea ta și îți oferă confort.

Sursă foto: Pexels.com

Lasă un răspuns

Te-ar mai putea interesa...

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.