Modele pentru unghii roșii pe care le poți oferi clientelor salonului tău – trenduri pentru vara aceasta

Ai foarte multe cliente care vin la salonul tău de manichiură pentru a-și face unghiile roșii? Este minunat să știi că acestea se încred în serviciile tale și că aleg mereu aceeași culoare. Dar, pentru a oferi o varietate interesantă, trebuie să le propui unele modele de unghii roșii care le vor face să se simtă cu adevărat speciale. 

În acest articol, vei găsi câteva idei pentru a le încânta și inspira la următoarea lor vizită:

  1. Modelul fructelor: În sezonul estival, unghiile pot fi adorabile prin aplicarea de diferite modele legate de fructele verii. Pentru a realiza acest lucru, selectează o nuanța mai închisă de roșu și încorporează stickere cu căpșuni, pepene sau rodii. Aceste modele sunt perfecte atât pentru unghiile scurte, cât și pentru cele lungi.
  2. Modelul cu imprimeu pirat: Dacă tocmai ai terminat de văzut seria Pirates of the Caribbean și îți place să decorezi unghiile, să oferi o tematică pirat poate fi o experiență distractivă și plină de aventură. Aceste modele includ craniul, sabia și ancora, iar acestea sunt disponibile în diferite stiluri și culori. 
  3. Model cu strasuri: Dacă clienta ta dorește să arate strălucitoare și sofisticată, poți să împărtășești acest truc: modelele cu strasuri sunt mereu opțiuni bune. Există câteva combinatii, inclusiv modele mai discrete sau foarte extravagante. Adesea, textura strălucitoare împreună cu roșul strălucitor face diferența și oferă acel look „de milioane”!
  4. Modelul cu dungi: Nu poți să te oprești din ascultarea piesei hit „Crazy in love” de Beyonce? Dacă da, cu siguranță vei iubi modelele de unghii cu dungi, pentru că în plus față de a fi inspirate de videoclipul acestei piese, sunt metode pentru a menține unghiile într-un aspect impecabil și în stil. Alege culorile roșu și alb, de preferință, pentru a păstra aerul trendy și elegant. Poți folosi ojele semipermanente marca LE VOLE din magazinul online savyprofessional.ro pentru a te asigura că manichiura va fi suficient de rezistentă pentru a mulțumi chiar și cele mai pretențioase cliente.

Gama de modele pentru unghii roșii este nelimitată, deci aceasta este o zonă în care poți să fii cât mai creativă și să îți lași imaginația să zboare. Cu toate acestea, este important să fii mereu atentă la preferințele clientelei pentru a face recomandări inspirate. Cu aceste idei, poți face orice clienta să se simtă minunat și fericită cu alegerea sa. Indiferent de personalitatea fiecăreia, ai de unde alege și poți întâlni toate cerințele cu succes. 

 

Sursa foto: Unsplash.com

Lasă un răspuns

Te-ar mai putea interesa...

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.