Este recomandat sa aleg o firma de curatenie pentru acasa?

Oamenii au o multime de nevoi, insa una dintre cele mai importante, este cu siguranta aceea de a trai intr-un mediu curat. Cei care traiesc int-un mediu curat sunt mai fericiti decat cei care nu traiesc intr-un mediu curat, conform cercetatorilor.

Este important pentru bunastarea oamenilor si pentru sanatatea acestora ca mediul in care traiesc, sa fie unul curat si placut. De aceea, fiecare face tot ceea ce poate pentru a-si pastra locuinta curata.

Exista persoane care aleg cele mai bune servicii de curatenie de intretinere Cluj pentru a-si pastra locuitele curate, in timp ce alte persoane aleg sa isi faca pe cont propriu curat. Vom discuta despre acest subiect chiar in urmatoarele randuri.

Curatenia acasa facuta pe cont propriu

Curatenia acasa facuta pe cont propriu reprezinta solutia aleasa de catre persoanele care au mai mult timp liber la dispozitie. Femeile aflate in aceasta situatie de obicei, prefera sa isi petreaca timpul intr-un mod util, deci fac ori de cate ori curatenie.

Daca te afli in aceasta situatie, iti vom prezenta cateva sfaturi care iti pot fi de mare ajutor atunci cand vrei sa iti pastrezi casa curata.

Incepe asadar procesul de curatenie in doar o singura camera. Este important sa nu parasesti incaperea pana in momentul in care totul este gata.  Sa luam drept exemplu dormitorul. Primul lucru pe care il ai de facut, este sa dai jos de pe pat asternuturile, si pernele. Scoate pernele putin afara pentru aerisire, in timp ce asternuturile si lenjeria de pat le poti pune in cos, pentru a fi spalate ulterior.

Incepe apoi sa stergi praful de pe noptiere, de pe comoda si de pe obiectele din incapere. Apoi, aspira rapid, si sterge geamul. Nu dureaza mult timp acest lucru si gata treaba, dormitorul este curat.

Poti apoi sa treci la sufragerie, unde fireste, incepi cu stergerea prafului. Sterge praful de pe mobila, apoi aspira. Este important sa aspiri mai intai de toate canapeaua din sufragerie si fotoliile, pentru ca in tesaturile acestora este cu siguranta mult praf.

Apoi, aspira covorul sau parchetul, si nu mai ai foarte multe de facut. Dupa ce ai aspirat, poti sterge rapid ferestrele, apoi in final speli repede pardoseala cu mopul umezit. Cu siguranta nu dureaza mult timp si e gata si sufrageria de curatat.

Apoi, trebuie sa te hotarasti daca vrei sa faci curat in baie mai intai sau in bucatarie. Daca alegi prima data baia, trebuie sa ai la indemana un sac menajer in care sa arunci toate produsele si obiectele de care nu mai ai nevoie. Apoi, spala repede geamul si oglinda, dupa care dezinfecteaza obiectele sanitare. In final iti mai ramane sa speli gresia si ai terminat curatenia si in baie. Daca te misti rapid, nu dureaza mai mult de o jumatate de ora toata traba.

In bucatarie vei avea mai multa treaba insa. Trebuie sa speli vasele, iar acest lucru nu trebuie lasat la urma. Apoi, spala chiuveta. Dupa ce termini si chiuveta de spalat, trebuie sa stergi de praf blaturile si obiectele de mobilier, dar si aparatele electrocasnice.

Aspira rapid pe urma, iar cand termini de aspirat, spala geamul, si in final spala pe jos cu un mop umezit. Intr-o ora, o ora si 20 de minute ar trebui sa termini si in bucatarie.

Acestea sunt cateva sfaturi care te pot ajuta sa faci curat in interiorul locuintei. Cu siguranta insa, iti va lua lejer 3-4 ore sa faci curat in toata casa, daca nu chiar mai mult.

De aceea, daca nu ai timp liber sau consideri ca nu ai rabdare sa faci curat atat de mult timp, alege sa beneficiezi de cele mai bune servicii de curatenie Cluj. Aici discutam fireste despre serviciile pe care ti le poate oferi doar o firma care activeaza in acest domeniu.

Primul si cel mai mare avantaj de care te poti bucura, este acela ca nu trebuie sa te ocupi personal de curatenie, deci nu depui nici un pic de efort. In acest timp te poti odihni, iar personalul firmei isi face treaba. Daca esti si obosita dupa o saptamana incarcata, aceasta poate fi cu siguranta cea mai buna solutie.

Apoi, nu trebuie sa neglijam nici calitatile echipei de curatenie. Personalul unei astfel de firme precum Ideal Cleaning de exemplu, este foarte bine instruit. O echipa profesionista face curatenie rapid si eficient, pentru ca personalul cunoaste cele mai bune tehnici care trebuie aplicate pentru a face curat.

Solutiile profesionale precum detergentii si dezinfectantii folositi de echipa de curatenie sunt de calitate premium. Sunt mult mai eficienti decat cei pe care ii cumparam noi din comert. Deci, acesta este un alt motiv pentru care este totusi mult mai indicat sa apelezi la serviciile unei firme de curatenie precum Ideal Cleaning, decat sa faci curat pe cont propriu.

Te-ar mai putea interesa...

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.