Cele mai interesante trucuri pentru Huawei P20 Pro

Cele mai interesante trucuri pentru Huawei P20 ProDe la momentul aparitiei pe piata a telefonului Huawei P20 Pro, producatorul chinez a lansat alte dispozitive din aceasta gama de varf, cum ar fi versiunea P30 Pro, si ulterior P40 Pro, care este unul dintre cele mai performante dispozitive de pe piata in clipa de fata.

Cu toate ca au aparut si alte generatii de telefoane Huawei, modelul P20 Pro inca este foarte apreciat de catre multi utilizatori, care se bucura de caracteristicile si functiile sale.

Realist vorbind, chiar daca nu este cel mai nou dispozitiv de la Huawei, este un telefon high end si cu siguranta functioneaza si face fata cerintelor mai bine decat telefoanele altor producatori, sau chiar si decat cele de la Huawei din gama entry level sau midrange.

Ei bine, in continuare va prezentam cateva trucuri foarte interesante pe care le puteti pune in aplicare folosind un smartphone P20 Pro de la Huawei. Deci, neaparat trebuie sa cititi pana la final.

Faceti fotografii alb si negru consistente

Imaginile colorate nu sunt doar o necesitate pentru fotografii amatori; dar uneori pot fi opusul: modul monocrom al Huawei P20 Pro filtreaza culorile din fotografiile dvs., astfel incat lumina si umbra sa fie evidentiate din nou.

Pentru a face acest lucru, deschideti aplicatia camerei de pe telefonul dvs. Huawei, atingeti „Mai multe” in fila de mai jos si selectati „Monocrom”. Apoi puteti utiliza butonul de inregistrare pentru a face fotografii alb-negru.

Cum se foloseste modul portret

Daca preferati sa faceti cateva selfie-uri bune in loc de fotografii alb-negru, puteti utiliza modul portret: Pentru a-l activa, deschideti camera si mergeti la „Portret”. Apoi, puteti trage glisorul spre stanga sau spre dreapta pentru a incerca diferitele optiuni si pentru a regla caracteristicile in functie de nevoile dvs.

Pentru selfie-ul perfect, atingeti pictograma roata in modul portret si selectati „Selfie perfect”. Apoi trebuie doar sa urmati instructiunile de pe ecran. De asemenea, puteti seta parametrii de frumusete pentru a crea cu adevarat selfie-ul perfect.

Transformati fotografiile in videoclipuri personalizate

O alta functie inteligenta este ascunsa in galerie: Huawei P20 Pro creeaza automat clipuri video scurte cu fotografiile dvs., numite si evidentieri, pe baza informatiilor despre locatie. Singura conditie este ca asa-numita etichetare GPS a fotografiilor sa fie activata, altfel nu pot fi colectate date de localizare.

Puteti gasi optiunea in setarile aplicatiei pentru camera. Dispozitivul dvs. trebuie de asemenea, sa fie conectat la Internet pentru a crea clipurile. Potrivit Huawei, videoclipurile de evidentiere sunt create automat de indata ce ecranul este oprit, nivelul bateriei este de peste zece la suta si exista suficiente fotografii si videoclipuri in galerie.

Deblocati optiunile dezvoltatorului prin intermediul setarilor

Daca doriti sa utilizati depanarea USB pe Huawei P20 Pro sau sa dezactivati animatiile ferestrei pentru a accelera dispozitivul, trebuie sa activati modul dezvoltator: Pentru a face acest lucru, accesati setarile si accesati „Despre telefon”. Apoi atingeti de sapte ori punctul „Numar de constructie”. Dispozitivul trebuie apoi sa confirme ca va aflati in modul dezvoltator.

Reporniti dispozitivul cu o resetare soft

In majoritatea cazurilor, daca Huawei P20 Pro s-a inchis, il puteti remedia printr-o simpla repornire: pentru a efectua aceasta resetare soft, trebuie sa apasati butonul de alimentare de pe smartphone timp de aproximativ 10-12 secunde. Dispozitivul ar trebui apoi sa se opreasca si apoi sa reporneasca.

Setati rezolutia ecranului

Puteti regla rezolutia ecranului pe flagship, daca doriti: Navigati la elementul de meniu „Afisare” si apoi selectati „Rezolutie ecran”. Apoi, puteti opta pentru Full HD + (2.220 pe 1080 pixeli) sau HD + (1493 pe 720 pixeli).

Rezolutia completa, adica Full HD +, ar trebui activata din fabrica. De asemenea, veti gasi optiunea „Rezolutie inteligenta”, pe care o puteti activa folosind glisorul: ar trebui sa reduca automat rezolutia ecranului pentru a economisi energie.

Lasă un răspuns

Te-ar mai putea interesa...

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.