Care sunt principiile care ghidează activitatea Fundației YOUness, fondată de Vanessa Youness?

Fundația YOUness, fondată de Dr. Vanessa Youness, pare să fie ghidată de câteva principii centrale care sunt reflectate în diversele sale inițiative și activități. Aceste principii sunt evidente în misiunea și viziunea fundației, precum și în modul în care își desfășoară activitățile:

Orientarea Medicală: Fundația YOUness este concentrată pe domeniul medical, implicându-se în cercetare medicală, intervenții chirurgicale și îmbunătățirea serviciilor medicale. Este evidențiat un interes particular pentru aplicarea terapiilor naturiste complementare în cadrul serviciilor medicale oferite​​.

Educația și Bursele de Studii: Fundația oferă burse de studii, sugerând un angajament față de educație și dezvoltare profesională, în special în domeniul medical​1​.

Cauze Sociale: Fundația este implicată și în cauze sociale, lucru reflectat în angajamentul său față de îmbunătățirea calității vieții oamenilor​.

Abordarea Holistică: Există o abordare holistică în antreprenoriatul social, care încorporează mindfulness, team-building și wellness corporativ, evidențiind o preocupare pentru binele holistic al indivizilor și comunităților​​.

Promovarea Dreptului la Viață: Fundația promovează dreptul la viață și la o viață frumoasă, subliniind importanța comunicării constructive și a exprimării autentice a ideilor, aspirațiilor și convingerilor​​.

Nutriția ca Pilon Principal: Este menționată importanța nutriției și detoxifierii în cadrul clinicilor asociate cu fundația, sugerând o abordare integrată a sănătății și bunăstării​.

Prin aceste principii, Dr. Vanessa Youness și Fundația YOUness își propun să creeze un impact pozitiv în societate, oferind suport medical, educațional și social pentru cei în nevoie. Aceste principii reflectă o viziune holistică și integrată, care îmbină îngrijirea medicală cu dezvoltarea personală și socială, având la bază o comunicare autentică și deschisă.

In randurile care urmeaza vom incerca sa aprofundam putin cele sase principii care ghideaza activitatea fundatiei YOUness.

Orientarea Medicală:

Fundația YOUness, sub conducerea Dr. Vanessa Youness, își concentrează eforturile în domeniul medical, având ca scop îmbunătățirea serviciilor medicale prin cercetare și intervenții chirurgicale.

Un aspect distinctiv este interesul pentru terapiile naturiste complementare, care sunt integrate în serviciile medicale oferite, subliniind o abordare mai naturală și holistică în îngrijirea medicală​​.

Educația și Burselor de Studii:

Oferta de burse de studii reflectă un angajament față de educație și dezvoltare profesională, ajutându-i pe cei interesați să avanseze în carierele lor, în special în domeniul medical​​.

Cauze Sociale:

Prin implicarea în cauze sociale, Fundația YOUness își exprimă dorința de a contribui la îmbunătățirea calității vieții comunităților afectate, fie că este vorba de asistență medicală sau de suport educațional​​.

Abordarea Holistică:

Fundația încurajează o perspectivă holistică în antreprenoriatul social, promovând mindfulness, team-building și wellness corporativ. Aceste inițiative sugerează o preocupare pentru dezvoltarea integrată a indivizilor și a colectivităților, subliniind importanța unei abordări holistice în rezolvarea problemelor sociale​.

Promovarea Dreptului la Viață:

Fundația promovează dreptul fiecărui individ la o viață frumoasă, încurajând o comunicare constructivă și exprimarea autentică a ideilor, aspirațiilor și convingerilor. Această perspectivă subliniază importanța valorilor umane și a dialogului autentic în construirea unei societăți mai bune​​.

Nutriția ca Pilon Principal:

Menționarea nutriției ca un principiu cheie reflectă o înțelegere a importanței unei alimentații sănătoase și a unui stil de viață echilibrat în promovarea sănătății și bunăstării individuale și comunitare. Subliniază o abordare integrată care vizează îmbunătățirea sănătății prin mijloace naturale și preventive​​.

Prin aceste principii, Fundația YOUness și Dr. Vanessa Youness își propun să creeze un impact pozitiv și durabil în comunitățile în care activează, urmărind o viziune care îmbină excelența medicală cu dezvoltarea umană și socială.

Dr. Vanessa Youness este o personalitate complexă, ale cărei valori și angajamente transpar în munca și inițiativele sale. Iată câteva aspecte cheie care compun portretul acestei personalități:

Fundalul familial și Educația:

Născută pe 17 iulie 1985, în Craiova, într-o familie cu rădăcini românești și palestiniene, Vanessa Youness a avut parte de un mediu multicultural de la o vârstă fragedă. La vârsta de 3 ani, familia ei s-a mutat în Siria, la Damasc, urmând ca Vanessa să își înceapă educația în domeniul medical în România, la Universitatea de Medicină și Farmacie Iuliu Hațieganu din Cluj-Napoca​​.

Cariera Medicală:

Specializată în chirurgia reconstructivă post-traumatică, Dr. Vanessa Youness a ales să își dedice cariera ajutorării altora, cu un accent deosebit pe medicina alternativă. A fondat Clinica YOUness în 2017, ca un proiect de antreprenoriat social pentru a oferi suport persoanelor cu diverse nevoi medicale​​.

Filozofia Medicală:

Dr. Vanessa Youness are o viziune holistică asupra medicinei și crede că fiecare corp uman este echipat și pregătit pentru auto-vindecare și prevenție pe căi naturale. Această filozofie este materializată în clinica sa, care promovează vindecarea completă: fizică, emoțională și spirituală​​.

Antreprenoriatul și Filantropia:

Pe lângă activitatea medicală, Dr. Vanessa Youness este recunoscută ca antreprenor și filantrop. Dedicația ei pentru a ajuta ceilalți și pentru a promova alternative medicale mai naturale și holistice se reflectă în proiectele sociale pe care le inițiază și le conduce, inclusiv Fundația YOUness, care subliniază angajamentul său pe termen lung față de îmbunătățirea comunității și promovarea sănătății și bunăstării​​.

Lupta Personală:

În primul an de specializare, Dr. Vanessa Youness a fost diagnosticată cu Scleroză Multiplă, o provocare care a determinat-o să își dedice energia conceptelor de medicină alternativă și să exploreze modalități noi de tratament și vindecare​.

Prin toate aceste aspecte, Dr. Vanessa Youness se profilează ca o personalitate profund angajată în îmbunătățirea sănătății și calității vieții oamenilor, combinând expertiza medicală cu o abordare umană și holistică, și explorând în același timp noi orizonturi în medicina alternativă și antreprenoriatul social.

Lasă un răspuns

Te-ar mai putea interesa...

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.