5 tipuri de beneficii pe care le ai la uleiurile sintetice pentru automobilul cu motorina

Orice tip de masina are nevoie de ajutor pentru a avea cele mai bune sanse de a functiona corect pentru o perioada extinsa de timp. Uleiul ales este important pentru motorul existent. Automobilele care folosesc motorina au anumite nevoi specifice si de aceea este bine sa cercetezi modelele pe care le preferi.

Poti alege din gama de uleiuri de motor Shell sintetice, specifice pentru aceste situatii. Pentru a afla mai multe detalii si pentru a putea lua o decizie potrivita pentru motorul tau, poti accesa link-ul urmator: http://uleiuri-lubrifianti.com.ro/. Iata 5 tipuri de beneficii pe care le ai atunci cand alegi uleiurile sintetice Shell pentru motorina:

  • Viata motorului este prelungita prin protejarea zilnica impotriva deteriorarii

Motorul se poate deteriora mai repede sau mai incet in functie de alegerile pe care le faci si de modul in care il ingrijesti. Este bine sa cumperi uleiul potrivit care sa poata sa ajute durata de viata. Astfel, poti alege uleiurile sintetice Shell care sunt realizate special pentru aceste masini care folosesc motorina. 

  • Chiar si pentru situatiile folosirii zilnice a masinii, motorul este protejat 

Exista situatii in care este important sa te deplasezi zilnic, sa faci multe drumuri. Poti avea o flota de masini care merg foarte multi kilometri zilnic. In toate aceste situatii, uleiul potrivit te poate sustine in a proteja masina. Motorul tau va avea un ajutor permanent prin utilizarea uleiului corect ales. 

  • Indeparteaza depunerile si face motorul sa lucreze optim

Depunerile care apar la nivelul motorului sunt o adevarata problema. Ele pot sa fie indepartate cu ajutorul unui ulei care le poate elimina sau care poate impiedica formarea unor depuneri mai mari si mai periculoase pentru motor. 

  • Combinatia de produse minerale si sintetice care sunt incluse in uleiurile de acest tip, reusesc sa aduca multe beneficii in ceea ce priveste performanta

Unul dintre principalele beneficii pe care le poti avea atunci cand ai uleiul potrivit, este acela al performantei crescute. Astfel, daca o sa folosesti uleiurile sintetice special concepute pentru motorul masinii tale care utilizeaza motorina, poti sa ai o adevarata crestere a performantei. Ea o sa fie vizibila si o sa te bucuri de putere mai bine reprezentata si de un control impecabil. 

  • Neutralizeaza acizii si ajuta in cazul scurgerilor din motoarele vechi

Un ulei de calitate si bine ales pentru masina ta, poate avea efecte surprinzator de bune pentru performanta. De asemenea, daca motorul este vechi, uleiul sintetic poate sa impiedice scurgerile care apar in mod normal in urma uzurii tipice. Astfel, se ofera o protectie suplimentara pentru motor si poti sa folosesti masina mai multi ani in stare buna. Vei ajuta in timp automobilul sa aiba o viata mai lunga. Astfel, vei economisi si bani pentru cumpararea unei noi masini. 

In concluzie, este important uleiul pe care il alegi pentru automobilul tau. Poti lua decizii informate, intrand pe site-ul www.uleiuri-lubrifianti.com.ro . Aici o sa descoperi o multitudine de variante care pot sa ti se potriveasca.

Elgeka-Ferfelis este incepand cu anul 2008 importator si distribuitor autorizat Shell Lubricants pentru piata din Romania, comercializand lubrifianti de cea mai inalta calitate marca Shell: uleiuri de motor si transmisie pentru autoturisme si camioane, lubrifianti pentru aplicatii industriale si vaseline. Aceasta reprezinta cu profesionalism divizia de lubrifianti Shell, oferind tuturor clientilor sai asistenta tehnica necesara pre si post vanzare.

Lasă un răspuns

Te-ar mai putea interesa...

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.