4 lucruri de care ai nevoie pentru o petrecere reușită de revelion la cabană

Trecerea în următorul an este un prilej de sărbătoare și bucurie pentru tine și pentru cei dragi. Fiecare revelion înseamnă speranță pentru anul ce urmează și reflectare asupra lucrurilor pe care le-ai făcut în anul care a trecut. Dacă vei petrece următoarea trece dintre ani alături de prieteni și de cei dragi ție la o cabană, mai jos vei găsi o listă cu 4 lucruri de care ai nevoie pentru a avea parte de o petrecere de neuitat.

Iată cele 4 lucruri de care ai nevoie pentru a avea parte de o petrecere reușită de revelion!

1. Oameni dragi ție

Dacă vei trece în noul an alături de cei dragi ție, petrecerea deja va fi reușită, iar celelalte lucruri sunt doar un plus adus petrecerii. Stabiliți împreună și din timp locul în care veți petrecere venirea noului an, deoarece cele mai multe cabane sunt rezervate începând din primăvară datorită prețului scăzut pentru închiriere. Alege o locație montană pentru a avea parte de zăpadă și inclusiv de o priveliște superbă.

2. Mâncare

Mâncarea nu trebuie să lipsească de la o petrecere de revelion, mai ales dacă veți sta pentru mai multe zile. Fie că optați pentru închirierea cabanei doar pentru noaptea de revelion sau pentru o perioadă mai lungă, trebuie să vă asigurați că va fi suficientă mâncare și băutură pentru toate lumea. De asemenea, felurile de mâncare trebuie să fie cât mai diversificate, astfel încât fiecare dorință culinară să fie îndeplinită. În cazul în care cabana dispune de bucătărie și grătar, puteți prepara felurile favorite de mâncare direct acolo, economisind astfel bani și câștigând momente memorabile.

  1. Muzică

Muzica este un alt factor care va contribui la starea de bine a tuturor celor prezenți la petrecere. Trebuie să stabiliți dinainte preferințele muzicale ale fiecăruia astfel încât toți să danseze și să cânte pe melodiile lor preferate. În cazul în care cabana nu are în dotare boxe pentru muzică, poți închiria sau cumpăra boxe. Iar pentru a te asigura ca și în afara cabanei veți putea asculta muzica favorită, poți opta pentru o boxa Bose home speaker portable de pe all-audio.ro, distribuitorul autorizat Bose din România. Pe lângă boxe, poți cumpăra și un microfon pentru cei care vor să cânte sau să facă karaoke.

  1. Lumini

Luminile sunt un alt lucru indispensabil de la o petrecere. O instalație de led-uri sau un glob disco reprezintă variantele ideale pe care le poți alege. Poți cumpăra o instalație de led-uri pe care să o montezi în jurul ringului de dans, iar globul disco îl poți amplasa într-un colț al camerei. O altă soluție pentru lumini poate fi considerată montarea unor becuri disco, care împreună cu globul vor oferi un show de lumini minunat.

Petrecerea de revelion este unul dintre cele mai importante momente din an și trăit alături de cei dragi ție va fi un moment de neuitat. Pentru a satisface dorințele tuturor celor prezenți la petrecere, întâlniți-vă din timp pentru a stabili fiecare detaliu în parte.

Sursa foto: all-audio.ro

Lasă un răspuns

Te-ar mai putea interesa...

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.